VMware ako nanho 2
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: VMware ako nanho 2 05.03.2006 | 08:32Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorAko som ti uz raz napisal, na to aby si si tam spustil WIN musis mat uz obraz s uz nainstalovanym WINom (kde ho legalne zozenies netusim). Ak si to tam chces nainstalovat y sam potrebuje VMware Workstation (a ta je dost draha). Dalsia moznost je pouzit Wine a skusit cez to nainstalovat M$ Office (viem, ze 2000 funguje, raz som ju musel rozbehat kvoli ocovi). Wine plni taku medzi vrstvu medzi aplikaciou WIN a Linuxom. Cize aplikacia si mysli, ze bezi pod Win (95/98/2k/xp)a funguje uplne normalne (cize obcas spadne alebo vymrzne :)).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: VMware ako nanho 2 05.03.2006 | 11:11nsk Návštevníkok skusim...
-
Re: Re: VMware ako nanho 2 05.03.2006 | 16:42F0F0 Ubuntu 6.10 amd64, Debian Používateľeste je aj taky emulator ze - qemu, ktory je tusim zadarmo...
-
Re: Re: Re: VMware ako nanho 2 05.03.2006 | 20:52nsk Návštevníkhej stiahol som aj qemu, ale ta inatalacia a rozbehanie chvilu potrava...takze bohuzial opat do win...bläää
-
-
-