rozlozenie klavesnice pod KDE
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: rozlozenie klavesnice pod KDE 06.03.2006 | 16:49nov Návštevníknekecas? jakou mas distribuci? ovladaci centrum / mistni zvyklosti /rozvrzeni klavesnice
-
Re: Re: rozlozenie klavesnice pod KDE 06.03.2006 | 16:53f0f0 Návštevníknekecam, a som pisal, ze viem kde sa to nastavuje, vole... uz som to vyriesil...dik
-
Re: Re: Re: rozlozenie klavesnice pod KDE 06.03.2006 | 17:43dusan Arch Linux + Openbox PoužívateľTrochu zvláštne - urážať niekoho, kto sa ťa pokúša nasmerovať.
-
Re: Re: Re: Re: rozlozenie klavesnice pod KDE 06.03.2006 | 17:58Attila Návštevníkotvor oči a uvidíš :) takže v sekcií rozloženie klávesnice hladaj kolonku model klavesnice, asi tam máš klavesnica 104 key alebo niečo podobné, ja používam nejaké multimedialne a nastavil som ho na super power multimedia keyboard, len je problém s win klavesou, ktorá mi teraz nejde, ale za to mi idú tie klavesi, čo sú navyše :)
-
Re: Re: Re: Re: rozlozenie klavesnice pod KDE 06.03.2006 | 18:06f0f0 Návštevníksorry, mam velmi zly den, ale nemyslel som ani na jednu vec, co ste tu napisali. Ja nepotrebujem nastavit typ klavesnice, ale rozlozenie (sk, us, de) -> dolu sa prida mala ikona (vedla hodin). V ovladacom centre nam ponuku "rozlozenie klavesnice" prazdnu (nic tam nie je)...
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozlozenie klavesnice pod KDE 06.03.2006 | 19:18dusan Arch Linux + Openbox PoužívateľAsi by som skúsil preinštalovať KDE. A nebolo by od veci, keby si uviedol, akú máš distribúciu. To už sa niekto, kto chcel poradiť, pýtal.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozlozenie klavesnice pod 06.03.2006 | 20:46f0f0 Návštevníkpodla mna na distribucii nezalezi je to jednoznacne vec KDE a distribucia je Kubuntu :) Ale uz je to vyriesene...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozlozenie klavesnice 06.03.2006 | 21:20palo Návštevníkchcel by som sa spytat ako je to s multimedialnymi klavesami pod linuxom, napr suse, pod win to v pohode ide
-
-
-
-
-
-
-