odkial Fedora Core 5
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: odkial Fedora Core 5 20.03.2006 | 17:54ykso Návštevníkked chces poslem ti ju za medium a postovne, dnes mala vyjst, idem tahat tiez dvd. napis ak chces : ykso@azet.sk
-
Re: Re: odkial Fedora Core 5 20.03.2006 | 17:58Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorFC5 sa bude dat objednat aj u nas v obchode, lenze server je momentalne pretazeny, dufam, ze zajtra to uz bude lepsie a objavi sa aj v obchode.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: odkial Fedora Core 5 20.03.2006 | 19:56Martin Beastie PoužívateľKde je pretazeny? V robote to uz mame vsetci nahodene ;) ak chcete poslat DVD kontakt na mna viete ako najst.<br/> <br/>
-
Re: Re: Re: Re: odkial Fedora Core 5 20.03.2006 | 20:12Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorHlavny server bol pretazeny... uz som to stiahol z ftp.linux.cz ;). Takze zajtra sa to bude dat objednat (este chcem dotahat 64bit verziu).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: odkial Fedora Core 5 20.03.2006 | 22:10F0F0 Ubuntu 6.10 amd64, Debian Používateľuz to mam nahodene (amd64). vyzera to velmi dobre...inak citajte http://stanton-finley.net/. Keby mal niekto problem zo stiahnutim, v ramci BA urcite pomozeme (kontaktujte Legiona :)
-
-
-
-
-