Neviem prečo, ale blbne mi K3B a to tak, že ked sa snažím napalovať tak mi ide napalit DVDčko ale ide maximalne 1x a to mi procesor vyťažuje na 100 percent. Neviem prečo ale pri kopirovani DVDčka mi to ide okolo 10 MB/s. Tak sa domievam že to bude zlým nastavenim K3B a ked sa snažim nastaviť K3B pomocou k3bsetup tak mi to vyhodi iba prazdne okno kde mam iba tlacitka help, defaults, ok, apply, cancel. Použivam Debian Sarge s KDE3.5.1. Za každu odpoved dakujem.
inak ked napalujes cdecka moc rychlo ze ja neviem napr.:autor uvadza ze cd je 56x rychlosne a ty das 40x napalovat je dost mozne ze data budu necitatelne data a vecsinou dvd-rw su 1x ; cd-rw su 14x
davaj pozor: na dvd x--rychlosne neznamena presne na cd x---rychlosne na dvd 2x je to zapisovanie cca 2,5MG/s a na cd 14x(myslim neviem isto) cca 3,5MG/s to je zas velky rozdiel nebude to chyba softu ani configurovania asi to bude v tom ze ten dvd mas 1x co bude napalovat a to vitazenie procesora je v tom ze to fakt ked napalujes dvd tak on moze cely vykon do toho dat inak napalovanie vecsinou berie min. cca 75% vykonu procesora
inak ked vam napalovanie spadne bude to v tom ze ste