wine
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: wine 12.04.2006 | 17:01Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľak mas aj windows, tak to skus nainstalovat cez windows a cez linux potom iba spustis program.exe velmi by pomohol nazov programutlačené knihy a e-knihy
-
WINE 12.04.2006 | 18:29bublifuk Návštevníkja som sa prave chcel vyhnut tomu, aby som musel istalovat Windows, Kedze sme sa rozhodli migrovat na Linux vo firme... ale tusim jedno PC bude musiet zostat XPckove. Linux nie je liekom na vsetko :o))
-
Re: Re: wine 12.04.2006 | 18:29Linux Mint 18 Návštevník
-
Re: Re: Re: wine 13.04.2006 | 11:12bublifuk Návštevníknie autocad___ ale MS Project
-
Re: Re: Re: Re: wine 13.04.2006 | 11:34Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorAk si dobre pamatam tak M$ Project by mal byt sucastou M$ OFFICE. Ten ide pod Wine nainstalovat f poho (sam som skusal 2000pro).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: wine 13.04.2006 | 11:41bublifuk Návštevník1. Nie je sucastou office. Ale to by nemal byt problem... je podobne sa spravajuci. 2. Je treba ho mat nainstalovany pod WIN a len spustat cez Wine?... to by znamenalo, ze musim kupit licenciu WINXP... 3. Ak sa da priamo nainstalovat cez Wine> Spustim teda instalacny program pod wine... spyta sa ma kam ho mam nainstalovat... ponukne standardne "C:/ProgramFiles/..." ked mu zmenim na "/opt/...." zacne nieco robit, ale zblbne, pusti do sveta par hlasok o tom ze mu neda zapisovat do registrov, ako nemoze vytvorit executable... a skonci... Ako si instaloval Office?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: wine 13.04.2006 | 11:47Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorHm uz som navod na 2000 nenasiel, ale mam navod na offize XP. pozri >http://appdb.winehq.org/appview.php?versionId=3514Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wine 13.04.2006 | 12:50bublifuk Návštevníkoki, to je sice fajn, ale ako ho nainstalujem? Postup pri instalacii v XP je ze spustim Setup.exe... on si spravi potrebne upravy v registroch, porozhadzuje fajly kde potrebuje... a este neviemake gatesoviny...a je spustitelny... a v linuxe ked ho spustim... prd... vid moj predchadzajuci verš...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wine 15.04.2006 | 20:22marco23 Debian-MANDRAKE-MANDRIVA Používateľneviem ako vam ale mne ani office 2000 pod wine nechce ist.. teraz som nasiel ze by bolo dobre spustit to pod CrosOwer... tern podporune vela programov list mas na http://www.codeweavers.com/products/cxoffice/supported_apps/ problem je len ten ze nieje free ak sa niekomu podarilo nainstalovat office 2000 priamo pod wine mohol by hodit radu ako :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wine 16.04.2006 | 00:27Danone Návštevníkwine setup.exe Treba mat ale najskor nakonfigurovany wine, napr. cez winecfg.
-
-
-
-
-
-
-
-