Kubuntu a Azureus
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kubuntu a Azureus 12.04.2006 | 23:16nardew debian Používateľktorrent
-
Re: Re: Kubuntu a Azureus 12.04.2006 | 23:22Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor"aky torrent downloador by ste mi odporucali okrem ktorrenta. " :-). Ale tiez by som doporucil ktorrent.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Kubuntu a Azureus 13.04.2006 | 00:03nardew debian Používateľblick.... nejak som to nedocital :)
-
Re: Re: Re: Re: Kubuntu a Azureus 13.04.2006 | 16:02jancek Návštevníkahoj, nepozna niekto nejaky torrent client (okrem azureusa), ktory vie robit transport encryption RC4? lebo na lokalke mame zablokovane toto stahovanie, ide to len s tym RC4, no azureus mi zerie strasne vela pamate a divne sa sprava. dik
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kubuntu a Azureus 13.04.2006 | 20:41Mircoman NávštevníkNo skusal som ktorrent ale chova sa to ako neposedna nynfomanka. Skace to od maxima po minimum. To znamena, ze ked neco stahujem z netu, tak mi to ide 5 kB/s a o par sekund 120kB/s a cele sa to opakuje. Pri azureuse mi to fungovalo tak ze to aspon islo a drzali sa spojenia medzi seedermi a peermi ale cez ktorrent to vyzera na zasmianie.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kubuntu a Azureus 15.04.2006 | 00:13Mircoman NávštevníkPodarilo sa mi rozbehat azureus. Mozem povedat ze je to bombovi program s procesora mi bere iba 4 percenta co ktorrent az 12 percent. Azureus mi stahuje stale okolo 120 KB/s a k torrent ledva 50 KB/s. Viem ze to je peerama alebo seederama ale stahoval som jednu vec zaroven naraz a azureus bol asi 10 krat rychlejsi.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kubuntu a Azureus 16.04.2006 | 23:32Mircoman NávštevníkZistil som ze ked som zapol na routeri UPNP podporu a zapol to v azureusovi tak sa zacal absolutne divne chovat a to tak ze zacal mi zaberat s procesora asi 50 percent a znizilo sa mi stahovanie asi tak na 40 percent. Hovorim to preto, ze ked sa to nekomu stane tak aby vedel asi cim to moze byt. Linux Rulez
-
-
-
-
-
-
-