Zabil som GNOME...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Zabil som GNOME... 13.04.2006 | 23:32Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátortam kde si mal tie zdrojove balicky od tych dvoch co si nainstaloval napis: make uninstall, a cez nastroj urpmi nahraj nanovo cele GNOME. to by malo pomoctDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Zabil som GNOME... 13.04.2006 | 23:39stano170 Návštevníkako..ako preinstalovat gnome ked sa nedostanem do grafickeho rezimu. Ake prikazy mam pouzit na preinst. gnome z DVD ? ...preinstalovanie z prikazoveho riadku.
-
Re: Re: Zabil som GNOME... 13.04.2006 | 23:44stano170 Návštevníkako..ako preinstalovat gnome ked sa nedostanem do grafickeho rezimu. Ake prikazy mam pouzit na preinst. gnome z DVD ? ...preinstalovanie z prikazoveho riadku.
-
-
Re: Zabil som GNOME... 14.04.2006 | 00:02nardew debian Používateľvopchaj tam live distro, a prepis subor /etc/inittab v tej mandrive... tam kde je initdefault zmen 5 na 3 a budes startovat do konzoly a nie grafiky
-
Re: Re: Zabil som GNOME... 15.04.2006 | 00:34ventYl 2 x Slackware Používateľv lile staci napisat Linux init 3, ak sa defaultny image v lile vola linux a bootnes rovno do runlevelu 3
-
-