Zamŕzanie Gnome aplikácií po pripojení aDSL
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Zamŕzanie Gnome aplikácií po pripojení aDSL 25.04.2006 | 18:12betaverzia NávštevníkSuSE10:1RC1 ma vela chyb lebo je to len skusobna verzia a uz vysla RC2 a ta ma tiez este vela chyb preto radsej pockaj ked vyde normalna
-
Re: Re: 25.04.2006 | 18:15Josko Ubuntu 6.06 PoužívateľIde len o to že čo má spoločné pripojenie na internet s tým že to padá ? Pretože ak nie som pripojený na internet tak nič nepadá...
-
-
Re: Zamŕzanie Gnome aplikácií po pripojení aDSL 25.04.2006 | 23:01WlaSaTy Návštevníkto vyzera na jednu malickost. ked sa pripojis na internet (cez aDSL) tak sa ti zmeni hostname a tym padom ta graficke prostredie (xwindows/xorg) odmietne. tvoje nove meno pre xwin vyzera ako iny pocitac a z bezpecnostnych dovodov ta to odmietne. skus toto: xhost +`hostname` ale v xterminali a po pripojeni na internet.
-
Re: Re: 25.04.2006 | 23:13Josko Ubuntu 6.06 PoužívateľDiky, už mi to nerobí, robil to nejaký zlý RPM balíček...
-
Re: Re: Re: 25.04.2006 | 23:59WlaSaTy Návštevníkpohoda, ale aspon mas spravny pristup. pri pociatocnych problemoch spustis update a system mas "up to date". tym sa vyriesi vacsina zakladnych problemov. uz len preto ze ich niekto nahlasil a vo fabrike to opravili.
-
-
-