Wine, Xwine a aurox
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Wine, Xwine a aurox 07.05.2006 | 17:22WlaSaTy Návštevníkwine sa da nainstalovat bud z balicka dodavaneho s tvojou distribuciou (nepises jej meno, verziu), alebo ako balicek vytvoreny tak aby bol pouzitelny aj pre tvoju distribuciu. Alebo mozes pouzit trojkombinaciu configure;make;su make install #alebo checkinstall ktora ti nefunguje (neopisujes chybu), popripade si mozes dany balik aj vytvorit. smola ze ti v tomto pripade dokaze poradit skutocne malo kto, uz iba pretoze tu nepadla otazka a v prispevku chybali zakladne informacie.
-
Re: Re: Wine, Xwine a aurox 07.05.2006 | 17:46m0d0r Návštevníkverzui sice nepise ale inak meno je Aurox ;D
-
Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 20:02Paladin NávštevníkChyba je uz pri ./configure vypise ze nevie najst gnomeconf.sh to iste mi vypisalo aj pri pokuse o configure pod gnome rozhranim
-
Re: Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 20:05m0d0r Návštevníkco ma wine s gnome ?:)
-
Re: Re: Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 20:30Paladin Návštevníkto neviem ... ale configure neprebehne, make tiez nie a dovod lebo nenasiel gnomeconf.sh
-
Re: Re: Re: Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 20:52Tomáš Hanzel Návštevníkconfigure: error: Could not find the gnomeConf.sh file that is generated by gnome-libs install by gnome-libs teda gnome-libs obsahujú gnomeConf.sh
-
Re: Re: Re: Re: Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 21:13Paladin Návštevníkto mi doslo (tiez sa divim), ale ak mi bezi GNOME tak asi tam gnome-libs su
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 21:33Tomáš Hanzel NávštevníkA čo prefix? skúšal si?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wine, Xwine a Aurox 11.1 07.05.2006 | 22:13kozzi Návštevníkno aurox sem pouzival a wine tam je myslim ze bylo dokonce v zakladni instalaci a nebo se da stahnout rpm balik dalsi moznosti je pouzit yum install wine samozrejme musi byt yum dobre nastavenej
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wine, Xwine a Aurox 11 08.05.2006 | 14:17Paladin Návštevníkno yum praveze nevie najst skoro nic su tam asi zle repozitare ale neviem kde mam zohnat spravne. wine v zakladnej install nieje, a nepozna ho ani yumex prefix ? prepac ale som lama takze podrobnejsi opis co mam robit
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wine, Xwine a Auro 09.05.2006 | 23:27Tomáš Hanzel NávštevníkPrefix ako cestu kde máš gnome baíčky nainštalované. Skús si pred kompilovaním pozrieť možnosti kompilácie príkazom: ./configure --help tam najdeš i nastavenia prefixu teda správny formát.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wine, Xwine a 10.05.2006 | 08:17Róbert Dúbravský PC Debian alebo Ubuntu - servery Debian PoužívateľJa by som nekompiloval ale stiahol by som si rovno s http://www.winehq.org/download balíček pre svoje distro. Je tam teraz vo verzii 0.9.12 a frekvencia vývoja je tak raz za mesiac. Konkrétne pri tejto verzii mám problém s IE6 SP1 takže som na 0.9.11. Potom odporúčam prejsť aj stránky http://frankscorner.org/ osvedčil sa mi aj Sidenet utilita a aj IE for linux utilita. Takže skúšajte uvidíte.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-