GTK2_RC_FILES=~/.themes/nejakýskin/gtk-2.0/gtkrc gaim
mám s tým ale nejaké problémy:
1- takto viem zmeniť skin len u veciach, ktoré sám spúšťam. ako to zmením pri paneli?
2- nefunguje to pri ubuntulooks a clearlooks. aplikácia vtedy vyzerá ako keby som ju spustil normálne. dá sa to nejako spraviť?
naskinovanie gnome panela
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: naskinovanie gnome panela 24.05.2006 | 18:19Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľNez tyhle operace, doporucil bych najit tema, ktere odpovida Tve predstave nebo zmenit si barvu nebo obrazek na pozadi panelu. Jinak me to s clearlooks funguje (Clearlooks-DarkOrange tema), ale jak s tim spustit panel nevim, protoze se automaticky restartuje pri ukonceni.-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
Re: Re: naskinovanie gnome panela 26.05.2006 | 10:45Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľHm, udelat nejakej alias pro gnome-panel, aby to spoustel tak, jak chces?-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
Re: Re: naskinovanie gnome panela 26.05.2006 | 22:28Oliver Kišš Ubuntu, Slax Používateľzmenit skin ani obrazok na pozadi mi nepomoze chcem tmavy panel - pri tmavom skine bude tmave vsekto, nie len panel obrazok na pozadi by bol dobry, ale applety na panele si beru farbu z gtk skinu a mal by som biele tlacitka na farebnom paneli chcel by som aby to vyzeralo nejako takto
-
doplnenie 26.05.2006 | 22:31Oliver Kišš Ubuntu, Slax Používateľten skin na paneli v tom linku neberte vazne, to je len ukazka ze zhruba ako by to mohlo vyzerat
-
Re: Re: Re: naskinovanie gnome panela 26.05.2006 | 22:31uid0 Debian Používateľpanenko maria podsrpenska! preco chces aby to vyzeralo ako vista?? fuj, to XP vyzeraju omnoho lepsieDebian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Re: naskinovanie gnome panela 26.05.2006 | 22:35Oliver Kišš Ubuntu, Slax Používateľ:-) mne sa vista paci. ale len ten pekny panel v nej a defaultny wallpaper
-
Re: Re: Re: Re: Re: naskinovanie gnome panela 28.05.2006 | 01:32Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľJak jsem napsal, najdi si odpovidajici tema, nebo si ho udelej: http://live.gnome.org/GnomeArt/Tutorials Ten obrazek mi udelal jasno, ty nechces vubec nic specialniho, jak jsem myslel, Ty chces Vista tema...-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-
-
-
-
-