Nainstaloval som KDE 3.5.2 ....
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Nainstaloval som KDE 3.5.2 .... 27.05.2006 | 11:52<<<>>> Návštevníkna tom ma vsetko spolocne to KDE ale mozes si ho nechat a installuj pomocov prikazu rpm -ivh /ceta/balik
-
Re: Re: Nainstaloval som KDE 3.5.2 .... 28.05.2006 | 03:04stano170 Návštevníkus som to vyriesil...a us mi setko ide OK! Chyba bola naozaj v KDE. Pravdepodobne som nenainstaloval setky potrebne sucasti a tak ho trochu seklo. Vyriesil som to tak ze v YaSTe som navolil ftp server suse a nechal som YaST nech si sam aktializuje cele KDE zo zdrojovych kodov ktore boli na tom ftp-cku. Toto riesenie som nasiel na http://portal.suse.cz/node/1484
-
Re: Re: Re: Nainstaloval som KDE 3.5.2 .... 28.05.2006 | 14:16<<<>>> Návštevníktak je to najlepsie robit pretoze suse si nieco v kde prisposobuje a v tom yastovi sa este aktulizuju potrebne baliky ku modifkovanemu kde
-
Re: Re: Re: Re: Nainstaloval som KDE 3.5.2 .... 30.05.2006 | 00:26stano170 Návštevníktak tak... a este sa mi tak okrem KDE aktualizovali setky programy ktore mam v linuxe nainstalovane (amaroK, kopete...) A bez trapenia. Ajked aj rucne je to dobre robyt lebo sa aspon nieco priucis ale... ja sa na to este necitim, us sa mi podarilo dostkrat "zabyt" KDE ;o)
-
-
-
-