Xlib: connection to ":0.0" refused by server Xlib: No protocol specified x11drv: Can't open display: :0Neviete, čo s tým?
America's Army 2.6 pod Wine
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: America\'s Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 19:26Apo NávštevníkOno je aj verzia pre linux ale na tamto neviem odpovedat asi driver
-
Re: Re: America's Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 19:43Liptak NávštevníkViem, že je aj verzia pre Linux, ale iba staršia verzia - 2.5. Bohužiaľ sa ukončilo portovanie na Linux, čiže 2.6-ky a ďalších verzií sa nedočkáme :(. Preto sa to snažím rozbehať pomocou Wine.
-
-
Re: America\'s Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 20:11WlaSaTy Návštevník:Xlib: connection to ":0.0" refused by server kto je prihlaseny na danom servri a ako kto to spustas odkial?
-
Re: Re: America's Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 23:33Liptak NávštevníkVďaka tvojmu príspevku som na to prišiel :). Spúšťal som to ako root, lebo niečo tam hlásilo o permission denied. Už som to vyriešil. Ide to síce spustiť, ale niektoré textúry v samotnej hre chýbajú, takže je to bohužiaľ nehrateľné. Ak s tým niekto máte nejaké skúsenosti, môžete poradiť. Skúsim sa ešte popýtať na oficiálnych fórach a trochu pogúgliť :).
-
-
Re: America\\\'s Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 22:17ventyl Návštevníknepustas nahodou Americas Army z Wine pod rootom? alebo pod inym uzivatelom... ak to nepomoze, tak jednoznacne by mohlo pomoct spustenie xhost +localhost alebo v extremnom pripade xhost + 1. prikaz zabezpeci, ze k X serveru (graficke rozhranie) sa dostanu vsetci uzivatelia lokalneho pocitaca 2. prikaz zabezpeci, ze k X serveru sa dostane ktokolvek odkialkolvek, kto sa vie dokricat k pocitacu, ale to by som uz ja osobne bral ako security hole, pretoze na taky X server nie je problem hodit keylogger a clovek o tom ani nevie
-
Re: Re: America\\\\\\\'s Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 22:22WlaSaTy Návštevník2) kedysi bol oblubeny vtip pocas prezentacie zmenit niekomu pozadie na dialku. to druhe riesenie je skutocne zavazny bezpecnosty problem. to prve len ak je ten system viacuzivatelsky, ale v tom pripade by asi nemal xwindows a nesluzil by ako herna konola, akze relativne OK :)
-
Re: Re: America's Army 2.6 pod Wine 09.06.2006 | 23:34Liptak NávštevníkÁno, spúšťal som to pod rootom, už som to vyriešil, ako píšem vyššie. Teraz mám však iný problém.
-
-