Pls pomoc
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 19:55Tomáš Hanzel NávštevníkAuto mount cdrom Pridaj do /etc/fstab v kolonke cdrom pri users auto, alebo to prepis ak je tam noauto na auto prikaz su by mal vyriešiť tvoj problém s inštalovaním su heslo ps: aku mas distro?
-
Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 21:16worky NávštevníkMam gentoo
-
-
Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 20:13WlaSaTy Návštevník:Potrebujem urobit to aby mi spustalo GDM hned pri starte. Vie niekto ko to mam urobit aby mi ho spustalo hned pri starte ? bud zmenis runlevel (v /etc/inittab) na taky co konci v grafike alebo si pridas start danej sluzby (K/X/GDM) do startovacich skriptov. zavisi od distribucie ktora verzia je elegantnejsia.
-
Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 21:32Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorrc-update add xdm defaultDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 23:18worky NávštevníkKed dam toto rc-update add xdm default tak mi nenabehne gdm.
-
Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 11.06.2006 | 15:27WhiteRaven Gentoo PoužívateľEdituj /etc/rc.conf - nájdi tam XSESSION="xxx" a zmeň ho na XSESSION="Gnome"
-
-
-
-
Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 21:59nardew debian PoužívateľZMAZAT koli nadpisu
-
Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 22:03Tomáš Hanzel NávštevníkZas to nikomu znás nevadí, každý chápeme ale jedno trdlo sa musí ozvať... Bože kedy stým prestaneš /ete?
-
Re: Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 22:18WlaSaTy Návštevníkkasli na to. navrhujem aby pribudla v novom systeme moznost menit titulok autorizovanymi uzivatelmi portalu, vsetkymi okrem neho. idem na pivo ;)
-
Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 22:54nardew debian Používateľako raz niekto napisal: poxopil som to, ale uz som sa na to nemohol pozerat ;) takze ja vravim to iste ;) a btw alkohol skodi zdraviu ;)
-
Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 23:00nardew debian Používateľjednoducho sa nemozem zdrzat sprostych komentarov ked niekto dava sprosty predmet.... podobne ako sa niekto nevie zdrzat sprostych komentarov ked v popise problemu nenajde "?" ;))) ma to teraz len tan napadlo...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 09.06.2006 | 23:44Tomas Hanzel NávštevníkWlaSaTy ma pravdu, to je celkom dobry napad. Fajn, v googli si dam hladat nieco o linuxe, nviem co uz, a odkaze ma na linuxos. A tam namiesto problemu iba vypisuju ze mu vadi to a to a problem vobec nieje vyrieseny To je vyzitka nas linuxakov....hmm
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 10.06.2006 | 13:31nardew debian Používateľvravi ti nieco pojem ako netiketa?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 11.06.2006 | 15:12WlaSaTy Návštevníknam vsetkym ano. inac podla netikety sa vykrikuje pomocou kapitaliek, a to bola koho parketa? bezdovodne zvysovanie hlasu je vo vseobecnom kontakte nielen neslusne.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 11.06.2006 | 17:15nardew debian Používateľano, tie kapitalky boli presne koli tomu dovodu... "bezdovodne zvysovanie hlasu..." s tym uplne s tebo usuhlasim ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 11.06.2006 | 17:23WlaSaTy Návštevníkodporujes si.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pls pomoc 11.06.2006 | 17:39nardew debian Používateľnemyslim... zalezi co povazujes za bez a oddovodnene...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pls po 11.06.2006 | 18:18WlaSaTy Návštevníkno, skriknut vymazat, zrusit, vykopnut bez toho aby clovek uviedol rozumny dovod je nechutne. clovek sa sice pri tom citi ako frajer, ale iba z jeho pohladu. to ze v povodej otazke neboli vsetky informacie je zavisle od vela veci.: nie kazdy vie ake programy pouziva nie kazdy vie aky hardware pouziva nie kazdy vie ako sa dopracovat k spravam zo systemu chybajuci navod - ako sa pytat
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pl 11.06.2006 | 18:37nardew debian Používateľ1. "..skriknut vymazat, zrusit, vykopnut bez toho aby clovek uviedol rozumny dovod.." ja som dovod uviedol, myslim ze celkom jasny a pochopitelny 2. "clovek sa sice pri tom citi ako frajer, ale iba z jeho pohladu." ja nemam potrebu tu vystupovat ako frajer a ani sa tak necitim. mozno by som tu tak mohol vystupovat keby som mal raz tolko vedomosti o linuxe ako mam.. a btw, k tomu frajerovaniu... nie raz som uz mal pocit, ze si tu tak vystupoval ty.... mozno prave koli tym spominanym vedomostiam co mas.... 3. ale ja vobec nereagujem na popis v otazke, ale na to, ze predmet je: Pls poradte. Asi by si si to mal skusit precitat este raz...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 11.06.2006 | 18:46WlaSaTy Návštevníknajdi rozdiel: zmazat koli nadpisu zmazat koli nepresnemu nadpisu. mimochodom, jedna sa o predmet otazky a nie nadpis. to nie je slovickarenie, to je viac ako rozdiel.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 11.06.2006 | 18:51nardew debian Používateľkedze predmet bol Pls poradte a ja som napisal zmazat koli nadpisu, myslim ze kazdemu bolo jasne o co mi ide... nemozem si pomoct, ale v tomto pripade nadpis - predmet nie je ziadny rozdiel, teda aspon ja v tom ziadny nevidim... a ako vravim, myslim ze kazdy jeden vedel co mam namysli pod nadpisom...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re 11.06.2006 | 19:07WlaSaTy Návštevníkano, v tomto sa zhodneme. kazdy vedel co je vo veci, len tebe to nedalo. kazdy reagoval tak ako mu osobnost dovoluje.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-