Kopete, IM
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
- 
	- 
	Re: Kopete, IM 14.06.2006 | 20:52 Stanislav Hoferek

Greenie 18.04 
		Používateľ

ahoj. Kopete, Gaim a podobne programy nemaju tuto moznost akosi "funkcnu"... teda mne to nikdy neslo :) ak chces tak skus gaim 2 ale co ja viem... ani tam mi to nejde... co viem tak sa daju posielat cez original ICQ :)tlačené knihy a e-knihy Stanislav Hoferek

Greenie 18.04 
		Používateľ

ahoj. Kopete, Gaim a podobne programy nemaju tuto moznost akosi "funkcnu"... teda mne to nikdy neslo :) ak chces tak skus gaim 2 ale co ja viem... ani tam mi to nejde... co viem tak sa daju posielat cez original ICQ :)tlačené knihy a e-knihy- 
	Re: Re: Kopete, IM 14.06.2006 | 20:55janci82 NávštevníkNiekde som sa docital ze cez wine sa da spustit trillian ... tam to funguje? nevie niekto?
- 
	Re: Re: Kopete, IM 14.06.2006 | 21:07KiLo Debian stable Používateľ no neviem, mne to v gaime vacsinou ide.cat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom

- 

- 
	Re: Kopete, IM 14.06.2006 | 21:13Ondrej Hučko Kubuntu Používateľ V GAIMe by to malo ísť.- 
	Re: Re: Kopete, IM 14.06.2006 | 22:28smolko Ubuntu Používateľ malo, ale nejde vzdy, zalezi na tvojom pripojeni (proxy....) pozri na fore

- 

-