kliknutie neoznaci...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: kliknutie neoznaci... 18.06.2006 | 17:54<<<>>> Návštevníkpreco si odisiel od suse? tam tak islo
-
Re: kliknutie neoznaci... 18.06.2006 | 18:02111 Návštevníkmne zase vadi ze dost casto sa mi vo firefoxe ulozi stranka ale chyba jej koncovka .htm , mam ubuntu 6.06 a v 5.10 to pridavalo vzdy tuto koncovku ked kliknes na tu adresu vo firefoxe dvakrat za sebou tak sa predsa oznaci cely riadok. Ja som to vyriesil tak ze som nastavil ako homepage prazdnu stranku a ked potrebujem zadat novu adresu tak kliknem na Home a ziskam prazdny riadok na zadanie adresy
-
Re: Re: kliknutie neoznaci... 18.06.2006 | 18:12uid0 Návštevníkhoem? Ctrl+T
-
Re: Re: kliknutie neoznaci... 18.06.2006 | 18:32uid0 NávštevníkF6
-
Re: Re: Re: kliknutie neoznaci... 18.06.2006 | 18:42Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľsuper ... diky ... 2x za sebou to ide ... :) a ... k tomu SuSE ... bol to prvy linux kt. som ako tak rozbehal ... akurat ze mam problem z graf. kartou ... a po rozbehani 3d akceleracie mi zamrzla myska a potom to uz nexelo ani spustit SUSE po reboote ... dokonca ani po preinstalovani tak som sa nan nahneval a Ubuntu momentalne ako tak ide ... skusam no ... lebo po rozbahani 3d mi tiez mrzna myska ale nerobilo problemy pri reboote a momentalne idem bez 3d a zistujem ako na to aby mi potom nerobilo zle ... takze preto Ubuntu nie SUSE diky vsetkym za pomocta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: Re: kliknutie neoznaci... 18.06.2006 | 19:22Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľplus pre Ubuntu vs. SuSE ... Synaptic vs. YaST2 ... neporovnateľný rozdiel aspoň pre mňa ...ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
-
-