emerge nvidia-glx zlyhava
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: emerge nvidia-glx zlyhava 19.06.2006 | 12:40chembro PoužívateľStiahni si ovladace z www.nvidia.com a skus ich manualne nainstalovat.
-
Re: emerge nvidia-glx zlyhava 19.06.2006 | 12:46nardew debian Používateľkedze vidim ze mas ACCEPT_KEYWORDS="~x86", tak mas skompilovany modularny xorg, ktory este nema plnu podporu od nvidia ovladacov.. mne driver nvidia na xorg7 nefungoval poriadne, jedine nv... asi som ti neodpovedal priamo na otazku, ale mozno sa ti tieto info hodia...
-
Re: emerge nvidia-glx zlyhava 19.06.2006 | 13:38WhiteRaven Gentoo PoužívateľAkú verziu xorg-servera máš? Akmáš > 1.0.99, tak máš problém :) Pre 1.1* AFAIK ešte binárne ovládače nie sú prispôsobené.
-
Re: Re: emerge nvidia-glx zlyhava 19.06.2006 | 21:47lucky_luke Návštevníkdiky moc to si mi moc pomohol! mam modularny xorg a nakolko som rebuildoval system tak mam najnovsi cize 1.1.0.. takze binarne baliky este nie su. chembro skusal som aj manualne ale blbne to... obcas mi vobez nezobrazuje fonty a blika obraz. pockam si na offic gentoo drivre, zatial frcim na nv. dakujem zucastnenym.
-
Re: Re: emerge nvidia-glx zlyhava 19.06.2006 | 19:12chembro Používateľhttp://gentoo-wiki.com/TIP_XOrg_7.1_With_Older_NVidia_Drivers
-
-