Kvalitný P2P klient...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kvalitný P2P klient... 22.06.2006 | 09:39ethyl Návštevníktreba vyskusat vselico. ja som zacinal na gtk-gnutella, ale v poslednej dobe sa dost zhovadil a nachadza mi len zlomok toho co donedavna. skusal som LimeWire, kde to bolo podstatne lepsie, ale otravovalo to tam nejakymi ponukami, takze som stiahol frostwire, co je uplne free alternativa limewire a som relativne spokojny... mozes tiez skusit soft qtella, ktory oproti gtk gnutelle, ktora pouziva kniznice gtk, pouziva kniznice qt. mozes tiez skusit gift, ktory sa dokaze pripojit na rozne p2p siete, nielen na gnutellu, ale jeho vyvoj je v pomerne skorej faze a mna nejako velmi neoslnil.
-
Re: Kvalitný P2P klient... 22.06.2006 | 10:18nardew debian Používateľja som pouzival dakedy len amule a relativne som bol spokojny
-
Re: Kvalitný P2P klient... 22.06.2006 | 11:59Frantisek Klabzuba Debian Používateľrtorrent
-
Re: Re: KvalitnĂ˝ P2P klient... 22.06.2006 | 20:54uid0 Debian Používateľon podla mna myslel P2P siete ako gnutella, DirectConnect, eDonkey. ale suhlasim, to je jedine co pouzivam :)Debian. apt-get into it…
-
-
Re: Kvalitný P2P klient... 22.06.2006 | 16:47zz Návštevníkvalknut ... http://dcgui.berlios.de/
-
Re: Kvalitný P2P klient... 22.06.2006 | 21:33Rixsus NávštevníkAzureus 4 ever :)
-
Re: Kvalitný P2P klient... 24.06.2006 | 16:15worky NávštevníkKvaliny P2P klient sice je ale zatial nema port na linux. Musi sa spustat cez wine. Hovorim o Ares, Bearshare. :D ale inaksie emule, valknut su dobre ale dlho tahaju. Tak pouzivam torrenty. Dobra adresa na torrenty: www.torrentspy.com
-
Re: Kvalitný P2P klient... 24.06.2006 | 16:16worky NávštevníkKvaliny P2P klient sice je ale zatial nema port na linux. Musi sa spustat cez wine. Hovorim o Ares, Bearshare. :D ale inaksie emule, valknut su dobre ale dlho tahaju. Tak pouzivam torrenty. Dobra adresa na torrenty: www.torrentspy.com
-
Re: Kvalitný P2P klient... 24.06.2006 | 16:24worky NávštevníkKvaliny P2P klient sice je ale zatial nema port na linux. Musi sa spustat cez wine. Hovorim o Ares, Bearshare. :D ale inaksie emule, valknut su dobre ale dlho tahaju. Tak pouzivam torrenty. Dobra adresa na torrenty: www.torrentspy.com
-
Re: Kvalitný P2P klient... 24.06.2006 | 16:25worky NávštevníkKvaliny P2P klient sice je ale zatial nema port na linux. Musi sa spustat cez wine. Hovorim o Ares, Bearshare. :D ale inaksie emule, valknut su dobre ale dlho tahaju. Tak pouzivam torrenty. Dobra adresa na torrenty: www.torrentspy.com
-