Mozill a Internet Banking
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Mozill a Internet Banking 14.03.2005 | 14:21indian Návštevníkja pouzivam operu a zatial s tym nemam problem
-
Re: Mozill a Internet Banking 14.03.2005 | 14:59juice Arch Linux Používateľja mám tiež tatrabanku a používam ich banking úplne bežne s firefoxom aj s konquerorom a všetko zatial 100 % fungovalo, ešte som nezaregistroval najmenší problém
-
Re: Mozill a Internet Banking 14.03.2005 | 21:24corvus66 Návštevníkmozilla, opera, konqueror, firefox = No problem :)
-
Re: Mozill a Internet Banking 15.03.2005 | 13:14sucho ubuntu, *bsd aj winxp :D Používateľvub, slsp, tb ib no problem vo ff
-
Re: Mozill a Internet Banking 28.03.2005 | 05:32eMDi Návštevníkjo .. napodrobne .. nema problema (jedine ked ti vypise ze nevie komunikovat, tak si v nastaveniach spusti aj TLS a SSL ... :) )
-
Re: Re: Mozill a Internet Banking 30.03.2005 | 01:24csantibo NávštevníkV tatrabanke este nepoculi o konquerori ci o firefoxe(lebo naši zákonodarci podpísali s billinkom gatesíkom neakú zmluvu o tom že v štátnej správe budú používať windows ešte neviem kolko rokov) a možem ťa ubezpečiť že používaním spomenutých prehliadačov nič nepokazíš skôr naopak lebo oba spomenuté sú omnoho bezpečnejšie ako ie. Ja sám ich používam tak do Tatrabanky ako aj do VUB.
-
-