racer vyhodi chybu...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: racer vyhodi chybu... 30.06.2006 | 13:45warior NávštevníkError loading new keyboard description QImage:Read(data/fonts/din14.tga) QImage:Read(data/images/skidmark.tga) QImage:Read(data/images/smoke.tga) QImage:Read(data/images/smap_whitesun_add.tga) QImage:Read(data/images/track_lt.tga) X Error of failed request: BadLength (poly request too large or internal Xlib length error) Major opcode of failed request: 148 (GLX) Minor opcode of failed request: 2 (X_GLXRenderLarge) Serial number of failed request: 166 Current serial number in output stream: 168 a tu je chyba beta verzie :-((((
-
Re: Re: racer vyhodi chybu... 30.06.2006 | 14:36warior NávštevníkV Cdege mi napise ze mi nebezi OpenGL... driver mam riadne naistalovany... OpenGL bezalo, ale cosi sa tam pobabralo... Ako spat zapnem OpenGL?
-
Re: Re: Re: racer vyhodi chybu... 17.10.2006 | 20:09Mihalko Kubuntu 8.04 Používateľa kde si zohnal cedegu? ja ju nevem zohnat
-
-
-
Re: racer vyhodi chybu... 17.10.2006 | 22:07WlaSaTy Návštevníklibstcc++ bola sucastou gcc, odkial mas ten balik?
-