Zmeny distribucii

Sekcia: Aplikácie & Desktop 18.07.2006 | 14:24
TanTan   Návštevník
Zdravim ludkovia, som zatial len amater co skusil iba MANDRIVU. Je to super (ak si odmyslim, ze nie a nie rozehat digitalnu kameru), ale uvazoval som, ze by som aspon vyskusal SUSE. Len neviem ci v tom nie je nejaky hacik... disk uz mam porozdelovany (delil som ho pri instalacii mandrivy). Nainstaluje sa mi SUSE na tieto oddiely alebo bude chciet svoje delenie a radsej by som si mal vsetky dokumenty niekam odzalohovat? Verim, ze je to smiesna otazka, ale... DVAKRAT meraj a RAZ rez uz som si raz omylom sformatoval komplet disk :) a kym som z neho ptom po niekolkonasobnom formatovani vsetko naspat povytahoval... a aj tak sa mi kopa veci stratila
    • Re: Zmeny distribucii 04.07.2006 | 10:39
      Avatar nardew debian  Používateľ
      pokial mas adresar s dokumentamy priamo na particii, kde je mandriva, tak je dobre ich odzalohovat, lebo pri instalacii suse budes chciet asi preformatovat partciu s mandrivou, aby sa tam mohol nahrat suse..
      • Re: Re: Zmeny distribucii 04.07.2006 | 10:43
        TanTan   Návštevník
        Mam 20 GB particiu na system a zvysok cca 60 GB na data (mountnute do home)
        • Re: Re: Re: Zmeny distribucii 18.07.2006 | 14:24
          Avatar mkub Debian stable  Používateľ
          Aj tak preistotu si to zalohuj, (cert nikdy nespi...), a az potom si nainstaluj tu distribuciu