Ked prehravam video robi mi šmuhy
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 14.07.2006 | 00:31WlaSaTy Návštevníklacny lcd monitor s vysokou latenciou? pomala graficka karta? nestihajuce cpu? vypnute vyhladzovanie (postprocessing) v prehravaci?
-
Re: Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 14.07.2006 | 00:38Marrrek Ubuntu PoužívateľMam crt 17", GeForceMX440, celeron 1100. Pod windowsom mi to necmuhalo, takze asi nebude chyba v hardveri. Inak o tom vyhladzovani by si mi mohol nieco napisat. Bude to asi tym. Ako si to riesil ty? Inak toto mi nerobilo iba v Suse ale aj pod Mandrivou.
-
Re: Re: Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 14.07.2006 | 00:42Marrrek Ubuntu PoužívateľZase ono to nerobi poriadne cmuhy. Iba vidno ako ten obraz sa nehybe plynule. Po case z toho bolia oci.
-
Re: Re: Re: Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 14.07.2006 | 01:17WlaSaTy Návštevníkja som to riesil dvoma sposobmi ktore mi vyhovuju: 1) config pre mplayer obsahuje: vf=pp=ac/hb/vb/dr/al vop=pp=hb:a/vb:a 2) pouzivam stolny divx prehravac napojeny na tv. inac ten obraz seka? aky je pouzity video vystup na prehravaci?
-
-
-
Re: Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 14.07.2006 | 01:32BlueWay Gentoo PoužívateľV Mplayeri skus nastavit xv X11/Xv driver a v zalozke Misc zaskrtni Enable postprocessing.
-
Re: Re: Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 15.07.2006 | 02:19Marrrek Ubuntu PoužívateľNastavil som ten postprocessing na najlepsiu kvalitu a ide to v pohode. Krasny obraz. Ale to je len Mplayer. Asi bude treba nastavit aj xine. Dakujem za odpoved.
-
Re: Re: Re: Re: Ked prehravam video robi mi šmuhy 15.07.2006 | 17:07WlaSaTy Návštevníkmimochodom, mx440 uz mala mat implementovanu hardwerovu akceleraciu prehravania filmov a aj vyhladzovanie obrazu. stacilo nahodit spravne ovladace a vybrat korektny video vystup.
-
-
-
-