programi na výučbu angličtiny a nemčiny
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: programi na výučbu angličtiny a nemčiny 05.08.2006 | 23:21borg Fedora Administrátora pomocou wine alebo inych emulatorov by sa nedali rozchodit pod linuxom?
-
Re: Re: programi na výučbu angličtiny a nemčiny 05.08.2006 | 23:43Noro NávštevníkMám 3 programi, ktore som skušal pod wine ale zatial sa mi to nepodarilo (som začiatočník v linuxe). Jeden z týchto programov skúšal aj výrobca - bez úspechu. Druhý som dal skúsenejšiemu linuxákovi - bez úspechu. A z toho čo som čítal o wine usudzujem, že cez emulátory cesta nevedie. / opravte ma ak sa mýlim/
-
Re: Re: Re: programi na výučbu angličtiny a nemčin 06.08.2006 | 00:50WlaSaTy Návštevníkv zasade je moznych niekolko sposobov: 1) pouzit wine/cedega/dosbox - to vsak nie vzdy funguje 2) nainstalovat si pomocou qemu/vnware alebo ineho emulatora pc windows a spustat to tak - nevyhoda cenovej politiky a zvysenych hw narokoch. klasicky dual boot je niekedy vhodnejsi ako emulacia 3) definovat co clovek ocakava od takehoto software a dohodnut sa s niekym na rocnikovom projekte. - skolstvo pre skolstvo ;-) inac mozno by sme aj poradili ale nevieme o co sa jedna. nevidime ani chybu a ani ziadnu referenciu na software.
-
Re: Re: Re: Re: programi na výučbu angličtiny a ne 06.08.2006 | 20:01rooter Návštevníkvsetky vyucbove programy ktore su robene vo flashi (napr tie od lumi.sk) idu v linuxe pod wine
-
Re: Re: Re: Re: Re: programi na výučbu angličtiny 09.08.2006 | 21:53rooter Návštevníkuz davnejsie som totiz pod wine skusal yetisports (.exe) a islo to uplne vpoho, takze tak
-
-
-
-
-
Re: programy 10.08.2006 | 21:31Ladislav Michnovic SuSE Používateľdub -> duby program -> programy P.S. Wine Is Not EmulatorOnly man who sells empty boxes is the undertaker.
-