Navrh na mierne vylepsenie ergonomie linuxos.sk
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
OK 16.08.2006 | 17:33Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľUpravil som to podľa návrhu :). Vďaka.
-
Re: OK 23.08.2006 | 14:11Stanislav Hoferek Greenie 18.04 PoužívateľOndrik aj ja by som mal jeden napad - natrvalo tam pridat nieco ako "zisti pre mna najvhodnejsiu distribuciu" a odkazovalo by to na ten testik ktory jedneho pekneho dna dal Tomas Srnka ako spravicku :) akosi sa stratilo ubuntu... hmmmmm... a tiez xubuntu by som privital aby bolo "vo vnutry" obchodu... a tiez napisat ci su aj verzie oznacovane ako "alternate"tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: OK 23.08.2006 | 21:16- NávštevníkK tomu (K/X/Ed)Ubuntu: Kedze Desktop CD sa da ziskat zdarma cez ShipIt programy tak by bolo dobre keby sa v obchode dalo objednat Alternate install CD alebo aj Server install CD.
-
Re: Re: Re: OK 02.09.2006 | 22:30Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľxubuntu sa neda dostat cez shipit :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: OK 03.09.2006 | 00:20x Návštevníkvazne? a to ti kto povedal?? :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: OK 03.09.2006 | 11:43Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľpan dolezity ked vies vsetko tak napis adresu :) ale pochybujem ze by canoctical tak rychlo zmenil svoj postoj ku xubuntu... ozaj, poradim Ti vynikajucu stranku ok? www.google.comtlačené knihy a e-knihy
-
-
-
Re: Re: Re: OK 12.09.2006 | 22:54milossramek kubuntu, debian Používateľdo obchodu by som doporucil K/X/Ubuntu DVD. Volakto sa tu v fore stazoval, ze s CD sa daleko bez siete nedojde. Bezpochyby mal pravdu. Ubuntu je pritom znacne popularne m
-
Re: Re: Re: Re: OK 12.09.2006 | 23:08Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľjj suhlas a co tak dat moznost poslania vytlaceneho manualu? napriklad to na mandrivu, alebo nieco ine (zamerne nehovorim podrobnosti) :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: OK 13.09.2006 | 00:45Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorako bolo pisane v niektorom clanku ... www.freelinuxdisk.org ... a kto mi chce pomoct so slovenskou odnozou (official samozrejme) piste na emdi@emdi.sk :)Moja strana | Blog
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: OK 13.09.2006 | 01:06c NávštevníkK tomu vsetkemu by som este dodal, ze by som aj zrusil jednotlive linky na disto, aj tak vsetky odkazuju na ten isty odkaz a nechal link len na obchod alebo spravit to inac.
-
-
-
-
-
-
-