root
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: root 26.08.2006 | 00:36Peter Rozum Arch Linux Používateľlen natukaj heslo a potvrd. Ked zadavas heslo tak znaky nevypisuje ajked ich tam pisesEverything is proceeding as I have foreseen.
-
Re: Re: root 26.08.2006 | 00:38morpher Ubuntu Používateľsa nehram.. :-( ty si ma predbehol..... :-D
-
Re: Re: Re: root 26.08.2006 | 00:44Peter Rozum Arch Linux Používateľ:) no ale myslim ze si to napisal vystiznejsieEverything is proceeding as I have foreseen.
-
-
-
Re: root 26.08.2006 | 00:38morpher Ubuntu Používateľ:D kurzor blika, ty stlacas klavesy a nic sa nezobrazuje... tu uz som niekde videl... ;-) :-D skus len napisat spravne to heslo a stlacit enter, aj ked sa ti bude zdat, ze si nic nenapisal.... potom napis, co to spravilo... ;-)
-
Re: Re: root 26.08.2006 | 01:00Val NávštevníkVďaka chlapci naozaj to zabralo, len sa divím, ako som mohol toľko krát zle napísať heslo, keď som to skúšal predtým :-D
-
Re: Re: Re: root 26.08.2006 | 01:07morpher Ubuntu PoužívateľTo je na tom to najhorsie, ze nevidis co pises, takze si nemozes ani skontrolovat kolko znakov si napisal... ale vzdy lepsie ako by ti mal niekto pozerat ake mas heslo... a este tak na roota...
-
-
-