automaticke prihlasenie
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: automaticke prihlasenie 01.09.2006 | 11:16Ludo NávštevníkO automaticke prihlasenie sa stara gdm, resp kdm... takze ich staci spravne nakonfigurovat
-
Re: automaticke prihlasenie 01.09.2006 | 11:20morpher Ubuntu PoužívateľMenu System -> Sprava -> Prihlasovacia obrazovka -> Bezpecnost -> Povolit automaticke prihlasenie take nieco si myslel? ;-)
-
Re: Re: automaticke prihlasenie 01.09.2006 | 11:55Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľjeeeej fajne :) idem sa pustit do toho :)tlačené knihy a e-knihy
-
-
Re: automaticke prihlasenie 07.12.2006 | 18:29jozins Návštevníksom zaciatocnik, takze mam problem: chcel som tiez docielit automaticke prihlasenie alebo prihlasenie po kliknuti na avatara, lenže ked som skúšal menit témy mi zrazu grafické prihlasovanie prestalo fungovat a vypisuje ze aplikácia pre grafické prihlásenie padá, skúsi použiť inú. Ako bz som to dostal do pôvodného stavu-aby mi islo grafické prihlásenie s témou?
-
Re: Re: automaticke prihlasenie 07.12.2006 | 19:08jozins Návštevníkno vyriesil som .. - system-sprava-prihlasovacia obrazovka karta prístupnosť som vypol checkbox povolit prístupné prihlásenie
-
-