zapis an NTFS particiu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: zapis an NTFS particiu 05.09.2006 | 22:51uid0 Debian Používateľautori sa tusim vyjadrili tak, ze podla rozsiahleho testovania by to nemalo vykonat ziadnu operaciu, ktora by mohla filesystem poskodit. a netreba nic patchovat.Debian. apt-get into it…
-
Re: zapis an NTFS particiu 05.09.2006 | 22:52Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorAk mas ubuntu pozri Ubuntu forum (HowTo), vyzera to byt pomerne bezpecne, ked si to da SLAX do defaultu.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: zapis an NTFS particiu 06.09.2006 | 01:49WlaSaTy Návštevníkdovolim si polemizovat, windows (zdroj balastu zvaneho NTFS) pri hibernacii neuvolni docasnu pamet diskov a to moze byt zdrojom problemov. (-: takze bez hibernacie :-) aj keby sa malo jednat o linuxovy (ext2/3) disk pripojeny do windows a nasledne hibernovany. ozval som sa i ke tato problematicka vlastnost nepochadza z linuxu a tyka sa ho iba okrajovo. ale uzivatel pouzivajuci dual boot ci ine technologie priameho zapisu na rozne suborove systemy zdielane medzi roznymi OS by si na to mohol dat pozor. PS.: momentalne to nemam kde otestovat, takze ...
-
Re: Re: zapis an NTFS particiu 07.09.2006 | 02:02david Návštevníkinak mimochodom ked som zazrel ze hibernaciu - stalo sa mi ze som dal notas hibernovat pod win(fat32) a potom som ho zapol a nabootoval v suse a zacal kopirovat ...... a prisiel som o data :)
-
Re: Re: Re: zapis an NTFS particiu 07.09.2006 | 02:24WlaSaTy Návštevníkdalsi stastny uzivatel do zbierky.
-
-
-
Re: zapis an NTFS particiu 07.09.2006 | 01:56Pax Návštevníkmne to funguje bez problemov hned ked to vyslo, staci mat iba FUSE ako modul, alebo v jadre a FUSEutils jedine kedy to nefunguje je, ked winshit vypnete "nespravne", cize disk nejakym sposobou neuzavrie a potom ntfs-3g xce aby ste isli do winshitu, pekne ho vypli a az tak primontovali ntfs disk(mozno sa to da obijst), riesil som to tak, ze som si nahodil captive-ntfs driver, co vlstne vyuziva winshitovske drivre k zapisu(ale straaaaaaaaaaaaaasne pomaly) na ntfs, tak mountnem v captive, unmount, pripojim cez ntfs-3g a hor sa! ;)
-
Re: Re: zapis an NTFS particiu 07.09.2006 | 17:08skywaker Návštevníkvyzera to fajne tak si to instalnem ked vyde nove jadro co to bude podporovat
-
-