info o gentoo
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: info o gentoo 22.09.2006 | 22:17WlaSaTy Návštevníkodpovedou na vsetky otazky je: ano, aj. z profilu vidim ze nemas problemy z miestom, takze mozem iba odporucit jedinou vetou - vyskusaj, harddisky na to mas.
-
Re: Re: info o gentoo 24.09.2006 | 02:32Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľja som v gentoo stále nováčikom ... ale pokiaľ viem čo som kade tade čítal ... tak gentoo inštalačka z live CD veľmi nefungovala (mne vôbec ale z mojím NB je to strašné takže moju skúsenosť neber ako smerodatnú) ... keď xeš vyskúšať a máš miesto ... tak gentoo je podľa mňa super vecička .... len sa o ňu treba viac starať ako o napr. Ubuntu, ale zese si môžeš takmer všetko nakompilovať presne na svoj stroj ... a ... a daj bacha keď sa odhodláš na najlepší inštalátor všetkých čias - príkazový riadok, aby si si nezmazal partície ako ja na 1x :D (a nebol som jediný) ešte by som ti odporučil: http://www.coding.ic.cz/Linux/Linux%20index.html dobrá stránka pre inštaláciu gentoo :Dta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
Re: Re: Re: info o gentoo 24.09.2006 | 10:44thinos Mandriva / fluxbox / Používateľmyslim ze najlepsou strankou je gentoo.org.Ja mam gentoo na notebooku a nestazujem sa. Bootsplash,hibernacia,funkcne klavesy (hotkeys). Myslim ze jedina nevyhoda je gnome po instalacii. Ale to riesi emerge --unmerge gnome :D. Co sa tyka instalacie ja instalujem na zaciatku asi takym sposobom ze tam hodim najskor binarne balicky a potom si dokompilovavam veci.
-
Re: Re: Re: Re: info o gentoo 24.09.2006 | 17:21Dávid Sokol Ubuntu 7.04 Desktop/NB Používateľsamozrejme ze gentoo.org je naj .... ale pre takého začiatočníka ako ja je táto výborná samozrejme kombináciou s gentoo.org a wiki-gentoo.org aký máš ináš NB ???ta ... JA .. resp. moja maličkosť... ;)
-
-
-
-