zopar problemov
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: zopar problemov 07.10.2006 | 19:08--- Návštevníks tym posunutym obrazom to nastav na monitore , ak mas aj win tak v nastaveni gr.karty si to posun naspat
-
Re: zopar problemov 07.10.2006 | 19:44KiLo Debian stable Používateľ1. ti dobre povedal kolega, ale myslim, ze keby si korektne nastavil hodnoty HorizSync a VertRefresh v /etc/X11/xorg.conf, tak by sa tym vyriesil aj problem cislo 4. navod na to sa tu objavuje kazdy tyzden niekolko krat. staci pouzit vyhladavanie na fore 2. beagle neviem co je, ale sak zakilluj ho;) killall -15 beagle 3. scrollovanie neviem cim moze byt sposobene, mozno drajver grafiky pomoze. ale este som nevidel, ze by s default drajvrom sekalo skrolovanie.cat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
Re: zopar problemov 07.10.2006 | 19:58WlaSaTy Návštevník1) gombikmi pod obrazovkou 2) ak ti je nejaka cast systemu na nic, tak ju odinstaluj. pozor, nie vzdy o nej vies ze je nepotrebna. niekedy si to len myslis :-) 3) vypni si vesa framebuffer 4) po splneni bodu 3 uz iba v konfiguraku xwindows
-
Re: zopar problemov 07.10.2006 | 22:12marallo Ubuntu PoužívateľTo posunutie obrazu vyriesis nainstalovanim ovladaca od grafiky, a nastavenim rozlisenia a frekvencie tak ako vo win. Navod na instalaciu najdes na nete, a nastavis to cez Yast. Beag§le neviem - to sra.. aj mna... A scroll neviem, ja som problem nemal... Ak ti nieco nieje jasne napis...
-