ako odstranit hry :))
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ako odstranit hry :)) 12.10.2006 | 23:06Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorMne tých pár MB nevadí aj keď hry nehrám, jednoducho som zrušil zobraziť menu Hry cez Alacarte.
-
Re: Re: ako odstranit hry :)) 12.10.2006 | 23:39miso Návštevníkno aj to je jedna z moznosti :), ale neverim ze to nejde urobit aj korektnejsie:)
-
-
Re: ako odstranit hry :)) 12.10.2006 | 23:50marián Fedora,Vector,Slack Používateľneviem ako v ubuntu, ale skus odinstalovat ten balicek bez zavislosti .. apt-get ?
-
Re: Re: ako odstranit hry :)) 13.10.2006 | 00:08miso Návštevníkno, to ma tiez napadlo. ale v "man apt-get" ani v googli som nic take ze without depencies nenasiel :(
-
Re: Re: Re: ako odstranit hry :)) 13.10.2006 | 16:57jcook Ubuntu Edgy Eft Používateľapt-get je dost neschopny prikaz aj ked v man pise, ze ma schopnosti posvetnej kravy :-) Skus "man dpkg", prikaz dpkg je lepsi na riesenie zavislosti, pouzitie: dpkg -r --force-all nazov_balicku to force-all automaticky ignoruje vsetky problemy :-) v man su popisane aj dalsie moznosti s depend
-
-
-
Re: ako odstranit hry :)) 13.10.2006 | 18:46Oliver Kišš Ubuntu, Slax Používateľtak to odinstaluj. ubuntu-desktop je len metabalik
-
Re: Re: ako odstranit hry :)) 14.10.2006 | 16:54Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorTiež ma to napadlo a súhlasím, ubuntu-desktop je metabalík. 1. sudo apt-get remove ubuntu-desktop 2. sudo apt-get remove gnome-games
-
-