Nahrada za Microsoft Exchange Server
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Nahrada za Microsoft Exchange Server 21.10.2006 | 17:08WlaSaTy Návštevníka na co vsetko sa to ma pouzit? posta, kontakty, kalendar, web interface, workflow manager, ... a co este? inac vsetci vieme o nahrade kde to bude fungovat, uz sa to tu riesilo na rozne sposoby.
-
Re: Re: Nahrada za Microsoft Exchange Server 21.10.2006 | 18:26Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorpisem, ze kontakty :). Hm, ze si to nepamatam... a to citam kazdy jeden prispevok vo fore (dokonca ani vyhladavanie mi nepomohlo). Mozes mi to prosim Ta napisat? Dakujem.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Nahrada za Microsoft Exchange Server 21.10.2006 | 18:46WlaSaTy Návštevníkjaaj, len kontakty? do ldap sa zmesti strasne vela ...
-
Re: Re: Re: Re: Nahrada za Microsoft Exchange Serv 21.10.2006 | 19:04Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorok, to by islo, dik :) inac ak by to niekoho zaujimalo... Outlook contacts+openLDAPDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nahrada za Microsoft Exchange 21.10.2006 | 20:31WlaSaTy Návštevníkto zneje ako vcelku dobry namet na clanok, pouzitie linuxu v SoHo segmente :-)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nahrada za Microsoft Excha 26.10.2006 | 20:59Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorTakze vsetko som spravil (konecne) aj to vie citat kontakty z LDAP servra, ale nevie mi ich tam zapisat :-(. Nevies co s tym?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nahrada za Microsoft E 27.10.2006 | 17:57WlaSaTy Návštevníkhm, privilegia. netusim ci je vhodne aby kazdy mohol menit hociktore kontakty, ale navrhnutie security policy je dost zaujimava praca ....
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nahrada za Microso 27.10.2006 | 20:15Tomas Srnka NávštevníkJa prave nieco take potrebujem (3-4PC a potrebujem mat aby kazdy mal read/write pristup ku kontaktom). Vedel by si ma prosim ta, kokretnejsie naviest? Dakujem
-
-
-
-
-
-
-
-