inštalácia cpkg balíkov
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: inštalácia cpkg balíkov 24.10.2006 | 17:03Cpkg_unknow NávštevníkDopekla aj mi tu niekto poradí..??! :(
-
Re: inštalácia cpkg balíkov 24.10.2006 | 20:25WlaSaTy Návštevníkjedna pani povedala o "jednéj hre" ze ma na domovskej stranke navod na instalaciu. co by si chcel ineho poradit na takto formulovanu otazku?
-
Re: Re: inĹĄtalĂĄcia cpkg balĂkov 25.10.2006 | 00:49Cpkg_unknow NávštevníkAle vážne...tam nebol žiadny návod.. v googli skoro nič nenašlo (alebo som len moc leniví) Prosím poradte...
-
Re: Re: inĹĄtalĂĄcia cpkg balĂkov 25.10.2006 | 00:50Cpkg_unknow NávštevníkAle vážne...tam nebol žiadny návod.. v googli skoro nič nenašlo (alebo som len moc leniví) Prosím poradte...v linuxe som úplni beginner
-
Re: Re: Re: inÄšÄtalÄÄcia cpkg balÄÂkov 25.10.2006 | 00:51Cpkg_unknow NávštevníkP.S to kopírovanie nebolo zámerne, trhla mi opera ked som rýchlo dal "zastaviť" a niečo dopísať ale to už asi tam napísalo dvakrát
-
Re: Re: Re: inĹĄtalĂĄcia cpkg balĂkov 25.10.2006 | 01:40WlaSaTy Návštevníkzaujimave, hra bez navodu na instalaciu. nerobis si srandu?
-
Re: Re: Re: Re: inÄšÄtalÄÄcia cpkg balÄÂkov 25.10.2006 | 13:16Cpkg_unknow NávštevníkDobre...dostal si ma :DD Je to cedega, ktorú potrebujem installnuť... kedže je z torrentu tak k NEJ ASI ŽÁDNY NÁVOD NEBUDE !!!!! už mi helfnete?
-
Re: Re: Re: Re: Re: inĂ�ĹĄĂ�ďż˝talĂ& 25.10.2006 | 17:22WlaSaTy Návštevníkto mame podporovat warez? tym ze sa neplati vyvojarom za ich kvalitny produkt, trpia programatori. Ak nebudu mat na obzivu, tak sa zrusi dany produkt. A ty zrejme chces aby produkt co chces pouzit zanikol. jedine v com mozeme helfnut je aby si si pozrel navod ako stiahnut cedegu z cvs a prelozit/nainstalovat ju alebo aby si pouzil wine. popripade aby som nebol radikal, tak sa pozri na obsah daneho suboru "man file" a zariad sa podla toho ak chces aby cedega zanikla.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: inÄ�ĚÄÄďż˝Ä?ĹźË?talÄ 25.10.2006 | 17:27Cpkg_unknow Návštevníkhej...lenže tie CVS sú zrejme rpm balíky, ktoré na ubtuntu asi nepojdu... najlepšie by bol asi .sh súbor... P.S Cedega nezanikne, pretože je ešte vela ludí, čo sú za nu ochtoní zaplatiť
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inĂ�ďż˝Ä� 25.10.2006 | 22:28WlaSaTy Návštevníkale ano, a teraz tu o vlkovi a siedmich kozliatkach. ak mas nainstalovane build-essential a cvs, tak ti to stiahne zdrojaky ktore si v pohode prelozis a nainstalujes. myslim ze toto vlakno uz prestava mat zmysel.
-
-
-
-
-
-
-