neda sa pridat index.html
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 08:50Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorkym ma neautorizujes, nemam ti ako pomoct ...Moja strana | Blog
-
Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 08:55Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátortipujem to na chmod ;-)Moja strana | Blog
-
Re: Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 21:07Stano Návštevníkchmod skusany, vsetko okrem .html suborov sa da prenasat. nebude to skor chyba hostingu?
-
Re: Re: Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 21:28WlaSaTy Návštevníkprenes to ako .tar.gz ... a rozbal.
-
Re: Re: Re: Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 21:30Stano Návštevníkpod windowsom som si urobil milion vlastnych suborov index.html a stale to robi to iste
-
Re: Re: Re: Re: Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 21:53WlaSaTy Návštevníkno a, jake ma ten preneseny subor vovec pristupove prava? typnem si ze nema pre other pristup na read.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda sa pridat index.html 27.10.2006 | 22:08nardew debian Používateľja by som tIpoval podobne ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda sa pridat index.h 27.10.2006 | 22:19WlaSaTy Návštevníkja sa v tIpografii nevyznam az tak dobre, takze tYpujem.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda sa pridat index.h 27.10.2006 | 22:21Stano Návštevníksrandista jeden... :) no co, musim nejako oskalpovat typka co mi dal tu subdomenu :) zaujimave ze htm ide a html nejde... ale zas inokedy html ide a htm nie :D sa asi zoskrnkaviem :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neda sa pridat ind 28.10.2006 | 20:35WlaSaTy Návštevníkhm, predpokladam ze tam nemas pristup cez ssh ze by si si pozrel atributy pre dane subory, ale na tom uz nezide. podobnu funkcionalitu ma aj winscp (?) tak si v nom skus pozriet vlastnosti daneho suboru. sice, este je jedna moznost, ze sa spravca daneho stroja hra s nastavenim http servra a prepina funkcionalitu medzi htm a html ... ale tomu neverim
-
-
-
-
-
-
-
-