STREAM v UBUNTU edgy
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: STREAM v UBUNTU edgy 28.10.2006 | 23:33fathum Návštevníkja som ho rozbehal ...no iba doinstalovanim mplayer pluginu ...i ked som v 6.06 pouzival totem plugin, v 6.10 nefunguje ...dokonca sa mi neda streamovat ani cez helix a vlc pluginy ....jedinym vychodiskom pre mna je mplayer
-
Re: Re: STREAM v UBUNTU edgy 29.10.2006 | 00:20Richard NávštevníkNo mne by to aj stacilo mam nainstalovany mplayer w32 codeky a stale nic namiesto videa je tam len seda plocha a vobec sa tam nezobrazi player a uz som skusal vsetko a stale nic :-(( Uz som skusal aj mediaplayerconnectivity ale to sa mi vobec nepaci
-
Re: Re: Re: STREAM v UBUNTU edgy 29.10.2006 | 00:44Richard Návštevníktoto vsetko mam vo FF v plugins : mplayerplug-in-gmp.so mplayerplug-in-gmp.xpt libflashplayer.so libnullplugin.so libtotem-basic-plugin.so libtotem-basic-plugin.xpt libtotem-complex-plugin.so libtotem-complex-plugin.xpt libtotem-gmp-plugin.so libtotem-gmp-plugin.xpt libtotem-mully-plugin.so libtotem-mully-plugin.xpt libtotem-narrowspace-plugin.so libtotem-narrowspace-plugin.xpt libunixprintplugin.so mplayerplug-in-qt.so mplayerplug-in-qt.xpt mplayerplug-in-rm.so mplayerplug-in-rm.xpt mplayerplug-in-wmp.so mplayerplug-in-wmp.xpt m playerplug-in.so mplayerplug-in.xpt
-
Re: Re: Re: Re: STREAM v UBUNTU edgy 29.10.2006 | 10:54Riso Návštevníkako je to mozne ze v http://www.ceskatelevize.cz ide vsetko OK a slovenske ani jeda ? dokonca aj Totem
-
Re: Re: Re: Re: STREAM v UBUNTU edgy 29.10.2006 | 12:07fathum Návštevníkskusal si instalovat libxine-extracodecs??
-
Re: Re: Re: Re: Re: STREAM v UBUNTU edgy 29.10.2006 | 13:47Riso NávštevníkAno
-
-
-
-
-