Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 10:37123 Návštevníkcav. 1.pred skrytym suborom/adresarom je bodka .. daj ju prec a budes v konqerore videt co potrebujes. 2.toto by si mohol blizsie vysvetlit lebo neviem co chces inak alt+F2 a napis "panel" enter. tie presypacky... v ovladacom centre vyber vzhlad a temy a start programov zruz povolit upozornenie v paneli uloh.
-
Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 12:20--- Návštevníkodstranovat bodku zo skrytych suborov asi nie je najlepsi napad , skor treba nastavit konqueror aby vsetko zobrazoval.
-
Re: Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 13:41Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorAsi som slepý alebo nevidím, ale túto voľbu som prehliadol. Kde to mám nájsť? Inak s tými priečinkami/súbormi - nejedná sa o skryté súbory ale o všetky priečinky okrem /home a /media, ako sú napríklad /root, /user. Nevidím ich ani cez KDE voľby.
-
-
Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 13:35Pavel Q4OS, DistroWatch Administrátorpred skrytym suborom/adresarom je bodka .. Nerobím s Linuxom deň, aby som toto nevedel :-) Lenže Konqueror mi zobrazí systémovky iba pri voľbe zobraziť skryté a pritom nie sú skryté. alt+F2 a napis "panel" enter add 1),,, kua normálne sa to nastavovalo v Ovládacom centre, ale táto voľba tam nie je, nechápem. A volá sa to po novom Systémové nastavenia/Vzhľad.
-
-
Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 14:32Vlastimil Ott Mandriva Linux Používateľ1. http://www.e-ott.info/2006/10/29/kubuntu-610-a-skryvani-systemovych-adresaru/ 2. Myš - Obecné - Vizuální odezva při aktivaci. Ale čas se tam nastavit nedá, ani nevím, jestli to (ještě?) jde.LinuxEXPRES.cz | OpenOffice.cz | openMagazin.cz | E-Ott.info
-
Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 15:31Pavel Q4OS, DistroWatch Administrátor1. Vďaka, máš to u mňa :-) Stačilo vymazať súbor .hidden v / a zobrazuje sa všetko. Dal sa editovať čo sa má zobrazovať a čo nie, ale radšej vidím všetko. 2. Tá Vizuálna odozva (neaktívne) nefunguje. Fakt netuším, prečo to vyhodili s KDE. Skúsim sa ešte pohrabať v KDE konfigoch, chcem vypnúť to upozornenie na paneli a skrátiť čas aktívneho kurzoru.
-
Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 15:36Pavel Q4OS, DistroWatch Administrátor1. Vďaka, máš to u mňa :-) Stačilo vymazať súbor .hidden v / a zobrazuje sa všetko. Dal sa editovať čo sa má zobrazovať a čo nie, ale radšej vidím všetko. 2. Tá Vizuálna odozva (neaktívne) nefunguje. Fakt netuším, prečo to vyhodili s KDE. Skúsim sa ešte pohrabať v KDE konfigoch, chcem vypnúť to upozornenie na paneli a skrátiť čas aktívneho kurzoru.
-
Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 15:36Pavel Q4OS, DistroWatch Administrátor1. Vďaka, máš to u mňa :-) Stačilo vymazať súbor .hidden v / a zobrazuje sa všetko. Dal sa editovať čo sa má zobrazovať a čo nie, ale radšej vidím všetko. 2. Tá Vizuálna odozva (neaktívne) nefunguje. Fakt netuším, prečo to vyhodili s KDE. Skúsim sa ešte pohrabať v KDE konfigoch, chcem vypnúť to upozornenie na paneli a skrátiť čas aktívneho kurzoru.
-
Re: Re: Re: Kubuntu Desktop (KDE 3.5.5) 29.10.2006 | 15:39Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorA takto to dopadne keď máte EDGE so slabým GSM signálom :-(
-
-
-