Fakty o systemoch windows a linux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 12:39Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorbludy pisu ....Moja strana | Blog
-
Re: Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 12:51snup *buntu, deb Používateľta co by nie....su: Sorry
-
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 14:02KiLo Debian stable Používateľhadam necakate ze na microsoft.com si budu kydat do vlastneho hniezdacat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 17:58Tibor NávštevníkNo takto dobre som sa uz dlho nezabavyl. Tie windows servery mali aspon zapnute?
-
Re: Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 18:07Pax NávštevníkNiektore firmi poznam z toho listu a tie ktore presli z linuxu na M$shit bol problem v administrative, cize reklama M$ oblbovala a slabi admini do linxu, kedze jedine co vedeli bol len winshit
-
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 18:20WlaSaTy Návštevníkzaujimavy link, musim si ho dat do kalendara. prvy april tu bude co nevidiet. pozrel som si iba posledny prispevok z 1. februára 2006 (skutocne je to priblizne 3/4 roka dozadu) ktory hovori o tom ze pracovnici firmy Dickerson Technologies boli schopny nakonfigurovat na SLES9 len tlacovy server. a to bolo prezentovane ako minus pre Linux. ked berieme do uvahy ze SLES ma ovela lepsiu dokumentaciu ako Enterprise riesenia od MS, tak sa muselo jednat o problem s dysleksiou. tomu by zodpovedal aj nazov danej firmy ktora vykonala uvedeny test. predpokladam ze Dickerson Technologies je nieco ako Bikerson Technologies teda Technologie syna Cyklistu.
-
Re: Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 19:00KiLo Debian stable Používateľ:DDD z tohto uhla som sa na slovo dickerson nepozeral :Dcat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 19:40Oliver Kišš Ubuntu, Slax PoužívateľGet The True Facts
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 31.10.2006 | 22:24uid0 Debian Používateľcoze? slovo linux sa tam nachadza 17x? niekto ma v gatoch :DDebian. apt-get into it…
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 01.11.2006 | 14:13snup *buntu, deb Používateľvedel som ze sa bude pacit... dneska seckych svatych... takze kto zapalil sviecku pre winshit? :-Dsu: Sorry
-
Re: Fakty o systemoch windows a linux 01.11.2006 | 14:34Stano Návštevníkmasokombinat pouziva windows... tak to je argument za vsetky drobne :) to ako reklama na bibliu v potapajucej sa ruskej ponorke :)
-