Ako odstranit dvojitu kompilaciu (Gentoo)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ako odstranit dvojitu kompilaciu (Gentoo) 05.11.2006 | 20:52chembro Používateľemerge -C =kde-3.3 ?
-
Re: Re: Ako odstranit dvojitu kompilaciu (Gentoo) 05.11.2006 | 23:23jv NávštevníkNo asi sa cudujes, ze sa to pytam este raz, ked prednedavnom si mi radil v niecom podobnom, ale pytam sa to preto, lebo: emerge -C =kde-3.4 --- Couldn't find '=kde-3.4' to unmerge. >>> No packages selected for removal by unmerge.
-
Re: Re: Ako odstranit dvojitu kompilaciu (Gentoo) 05.11.2006 | 23:29jv NávštevníkNo asi sa cudujes, ze sa to pytam este raz, ked prednedavnom si mi radil v niecom podobnom, ale pytam sa to preto, lebo: emerge -C =kde-3.4 --- Couldn't find '=kde-3.4' to unmerge. >>> No packages selected for removal by unmerge.
-
Re: Re: Re: Ako odstranit dvojitu kompilaciu (Gent 05.11.2006 | 23:43chembro Používateľa to KDE si instaloval ako emerge =kde-3.4?
-
-
-
Re: Ako odstranit dvojitu kompilaciu (Gentoo) 06.11.2006 | 07:36Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorHowto remove old KDE - gentoo docDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-