Kubuntu=Problémy (subjektívne)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kubuntu=Problémy (subjektívne) 07.11.2006 | 20:04- Návštevníklen pre zaujimavost: skusal si aj ubuntu 6.06? - ake je v porovnani s kubuntu, predsa len gnome je hlavne prostredie takze by malo byt lepsie odladene myslim ze zatial nie je velmi nutny prechod na edgy lebo dapper je este relativne cerstvy a bol vydany s dlhodobou podporou (na niekolko rokov)
-
Re: Re: Kubuntu=Problémy (subjektívne) 07.11.2006 | 20:10Dumaru NávštevníkÁno, pred tým som používal aktívne Ubuntu 6.06 (aj aktualizovanú 6.06.1). Ubuntu je určite odladenejšie a vhodné aj pre začiatočníka (tento výraz nerád používam), pretože od začiatku šľape viacmenej bezproblémovo.
-
Re: Re: Kubuntu=Problémy (subjektívne) 07.11.2006 | 20:11Dumaru NávštevníkÁno, pred tým som používal aktívne Ubuntu 6.06 (aj aktualizovanú 6.06.1). Ubuntu je určite odladenejšie a vhodné aj pre začiatočníka (tento výraz nerád používam), pretože od začiatku šľape viacmenej bezproblémovo.
-
-
Re: Kubuntu=Problémy (subjektívne) 07.11.2006 | 20:35Stano Návštevníknejde mi kopete v kubuntu :( tak ale toto je moc :( gaim normalne ide...
-
Re: Re: Kubuntu=Problémy (subjektívne) 07.11.2006 | 20:37Dumaru NávštevníkSúhlas, na to som zabudol :-(
-
-
Re: Kubuntu=Problémy (subjektívne) 07.11.2006 | 21:05Juraj NávštevníkPouzivam Edgyho ako hlavny system na desktope, dokonca na amd64 platforme a ziadne taketo problemy som nezaznamenal. Upgradujem ho uz od verzie 5.04. Jedine problemy som mal pri upgrade s nesplnenymi zavislostami kvoli programom z nestandardnych zdrojov a mnou skompilovanymi.
-