spustenie mplayer
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: spustenie mplayer 08.11.2006 | 11:48Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátormplayer [options] [url|path/]filename vsak ti to pise ... len mu daj parametre ...Moja strana | Blog
-
Re: spustenie mplayer 08.11.2006 | 12:01meno Návštevníkpodla toho o co ti ide... mozno ty hladas gmplayer, teda mplayer s gui. skus ho spustit ako gmplayer a mozno je to to co ty chces. inak vo fseobecnosti sa spusta mplayer subor.{avi,mpg,...}; ale potom zavisi aj od konfiguracie, zvacsa v ~/.mplayer/config ak nechces stale pridavat parametre........#!~
-
Re: Re: spustenie mplayer 08.11.2006 | 12:04hacker666 kubuntu 6.10 Používateľgmplayer nemam.ale jednoducho ako spustim mplayer.aby som tam mal normalne obrazovku so vsetkym,co tam ma byt.ako napr. spustim tuxcmd cez konzolu a sa mi spusti.tak to chcem
-
Re: Re: Re: spustenie mplayer 08.11.2006 | 14:09WlaSaTy Návštevníkako bolo pisane, mplayer na rozdiel of gmplayer vyzaduje minimalne nazov suboru alebo url toho, co chceme prehrat. inac vypise popis chyby a navod na pouzitie. mplayer film.avi film.mpg dvd://2 vcd://
-
Re: Re: Re: Re: spustenie mplayer 08.11.2006 | 14:23hacker666 kubuntu 6.10 Používateľjaaj.uz chapem.diki moc.ale uz som to vyriesil.som nemal stiahnuty normalny prehravac,ale iba nejaky doc subor.ale aj tak diki
-
-
-
-