neopravitelny typ sedenia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: neopravitelny typ sedenia 13.11.2006 | 22:38uid0 Debian Používateľco keby si rovnakym sposobom skusil zmenit typ sedenia? ;)Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: neopravitelny typ sedenia 13.11.2006 | 22:44nuxill NávštevníkTo sa neda. Ako som uz spomenul, toto biele okienko nabehne stale po starte Suse a nenabehne uz menu prihlasenia. Do menu prihlasenia som sa ale dostal takym sposobom, ze som po napisani a spusteni "kde" klikol v grafickom rezime na K menu a dal som Prepnúť používateľa->Spustiť nové sedenie a vetdy mi to menu nabehlo. Ked som klikol na typ sedenia a vybral som KDE, a prihlasil som sa nabehlo zase len biele okienko
-
Re: Re: Re: neopravitelny typ sedenia 13.11.2006 | 22:52borg Fedora Administrátorskus kdm_config, pripadne v kcontrol nastavit typ sedenia.
-
Re: Re: Re: neopravitelny typ sedenia 16.11.2006 | 00:46Jaroslav Petráš Arch Linux PoužívateľAlebo: $su #init 3 //To by mal byt rezim bez gr. rozhrania.. #kdm //KDE Manazer prihlasenia kde sa da zmenit typ buduceho sedenia... Zmenit sedenie > a potom uz len restart PC.. Myslim ze by to slo...301 Keyboard Error. Press any key to resume or F1 for setup...
-
-
-