problem s napalovanim-kodovanie
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: problem s napalovanim-kodovanie 14.11.2006 | 17:43Pupok Návštevníksubory boli asi v cp1250 a utf8 si to privlastnilo tak som dal prekonvertovat z cp1250 na iso-8859-2 a uz to prepisalo, len k3b mi vyhadzuje stale dajake chyby bez popisu
-
Re: Re: problem s napalovanim-kodovanie 14.11.2006 | 17:58--- Návštevníkspusti k3b v konzole mozno to vypise viac
-
Re: Re: Re: problem s napalovanim-kodovanie 14.11.2006 | 18:08Pupok Návštevníkv k3b napise : :-( write failed: Input/Output error a v konzole: Grabbing the mouse failed with "GrabInvalidTime" QObject::connect: No such signal K3bGrowisofsImager::buffer(int) QObject::connect: (sender name: 'unnamed') QObject::connect: (receiver name: 'unnamed') (robil som najprv image, ale ani napalovat nejde)
-
Re: Re: Re: problem s napalovanim-kodovanie 14.11.2006 | 18:09Pupok Návštevníkv k3b napise : :-( write failed: Input/Output error a v konzole: Grabbing the mouse failed with "GrabInvalidTime" QObject::connect: No such signal K3bGrowisofsImager::buffer(int) QObject::connect: (sender name: 'unnamed') QObject::connect: (receiver name: 'unnamed') (robil som najprv image, ale ani napalovat nejde)
-
-
-