Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 01:20Dumaru NávštevníkAké sú Vaše "závislosti"? Zámerne som zvolil túto anketu kvôli odľahčeniu Linuxu a PC problematiky. Hoďte linky na Vaše akcie.
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 03:07Dumaru NávštevníkOdkazy na fotky sú zatiaľ nefunkčné, ale aj tak anketa pokračuje -> Vaše závislosti okrem Linuxu :-|_
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 19:51kopancek Gentoo, XBMCbuntu PoužívateľHmm, zavislosti?? co to je?? :D No tak myslim ze u mna predovsetkym pivo...A niektore druhy alkoholu //bola mila stihla krasna, vsetci sme ju milovali, volala sa flaska :D// Ale mojou asi najvacsou zavislostou su ZENY!! Takze ten zaskatulkovany popis linuxaka ako zakomplexovaneho typka co cely den iba sedi pri svojom milovanom pocitaci na mna asi moc nefunguje..ale moc mi to ani nevadi :)Bola mila, stihla krasna, moja jedina a prava laska a volali sme ju flaska:P
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 20:29Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľHeeh, dobra anketa. Som teda zvedavy. No ja som mierne vlakoidny zavislak. Z poslednych 48hodin som 9hodin stravil pobehovanim okolo vlakov a fotenim. (a aj nejake videa) Dokaz: http://www.youtube.com/results?search_query=x55lukas&search=SearchJuchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
Re: Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 07.12.2006 | 20:37Pesan Ubuntu PoužívateľUz som si myslel ze si ten co nas stale foti a nataca a beha po kolajniciach, cakame, kedy ho nieco zrazi :-]. Pozname aj takeho co si opisuje cisla voznov. Mas zaujmavy konicek. Len si davaj pozor. Mam nejake foto zo stavby koridoru v Leopoldove. Je to z leta. Teraz je to uz pomaly hotove. Na tom modrom trolejarskom robim. http://www.sabn.sk/foto/koridor/
-
Re: Re: Re: Anketa -> VaĹĄe zĂĄvislosti okrem Linu 13.12.2006 | 19:21Lukáš Ubuntu 9.10 PoužívateľTakze trolejar.... Ja som od Leopoldova asi 200km, tak o mna strach mat nemusis. :)Juchúúú! Písmenkujem na lukas.cerro.sk
-
-
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 21:41mrtwosh Návštevníkstrašne veľa piva a strašne veľa červenokrabičkových westiek. ale fandil som ferrari ;-) inak kedysi som bol hodne zaťažený na tlačené cigarety, tak som mal záľubu v turner zware shag. v našich lazoch je to ale nedostupná záležitosť. mám za sebou 10 dní offline.
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 22:04Dumaru NávštevníkA zabudol som na jednu moju slasť, mám rád rezne z diviny :-) Inak pracujem na mojom foto, že aby ste vedeli kto načmáral anketu.
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 22:22Dumaru NávštevníkAutor ankety je očividne nachmelený :-) Ale týka sa to ankety, vystrihol som zostávajúcich 20 nachmelených kusov,,,
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 22:35033 Návštevníksex , linux a rokenrol :)
-
Re: Re: Anketa -> VaĹĄe zĂĄvislosti okrem Linuxu 26.11.2006 | 23:37uid0 Debian Používateľpunk, sex, pivo! a linux :)Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: Anketa -> VaĹĄe zĂĄvislosti okrem Linu 27.11.2006 | 04:40Milan Dvorský debian,mint kde,android AdministrátorF1 (fandim ferrari uz temer 10 rokov) , hudba, coding webow, baby (jasna vec) a posedenie v mikade (to je to miesto kde sa robia stretka - na predvianocne linux community stretko pridite!!!) a tliachanie do vetra, provokovanie divokych civav, oblbovanie ankiet, damokles ... je toho vela ... alkoholu sa uz radsej snazim vyhybat ... :D linux tiez ako samotne PC, ale kompilovanie nepatri medzi oblubene cinnosti. a inak ... Jagshemash? my name is borat! to skratka isti :))) btw, ako to, ze este nepisal standa hofferek? :DMoja strana | Blog
-
-
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 27.11.2006 | 09:33snup NávštevníkFu tak toho je dost... Ale hlavne sex, kompi... co sa da robit s pc toho sa drzim... ale uz nje ako kedysi... neska to uz je o inom ako len o hrani...
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 28.11.2006 | 09:10Hefto99 NávštevníkMala pomoc roznym vedeckym projektom pod platformou BOINC .. a tu je stranka nasej slovenskej komunity BOINC.SK POZOR! Je to silne navykove. Cloveka to chyti a uz nepusti :-)
-
Re: Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 06.12.2006 | 14:28snup *buntu, deb PoužívateľNo ani som si nemyslel ale je to lepsie ako ganja a cigi a zenske dokopy... preco si mi to ukazal??? teraz uz neodidem od pc ani na wc do pc...su: Sorry
-
Re: Re: Re: Anketa -> VaĹĄe zĂĄvislosti okrem Linu 13.12.2006 | 16:23Srigi NávštevníkKua aj som sa chytil
-
-
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 28.11.2006 | 21:25lazzio F16 PoužívateľPeCko+music+ bike :'( bude+ woman+partyzs :-]$ € £ > /dev/null ; fg human_mind [1] zazen
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 08.12.2006 | 10:24321Peto PCLinuxOS 2007 PoužívateľTuristika, vylety do prirody peso ale aj cyklotury (bike je na prvom mieste), fotografovanie . Z dalsich zavislosti je to horka cokolada a mlieko. Nechut ba az odpor voci pivu, cigaretam a zafajcenym priestorom. Ja
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 13.12.2006 | 13:58NasaK NávštevníkMetal, chlast (uz len obcas), zenske, PRISON BREAK, LOST, ... ;)
-
Re: Anketa -> Vaše závislosti okrem Linuxu 17.12.2006 | 03:42Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight PoužívateľCigara a japonsky serialy s robotama :)-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-