Hbasic
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Hbasic 30.11.2006 | 16:31Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľPrepacte ze som to napisal jak madar ... :DThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Hbasic 30.11.2006 | 16:50Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľChybaju ti programy: qlist.h qarray.h Letmi pohlad na stranku: Qt version >=3.2 required as prerequisite !!! To znamena ze si nainstaluj Qt kniznicu plus jej devel kniznice a skus si skompilovat Qt hello world z http://doc.trolltech.com/3.3/hello-example.html. Dokial sa ti nepodari skompilovat to hello world tak neskompilujes ani ten HBasic.
-
Re: Re: Hbasic 30.11.2006 | 17:08Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľNeviete mi niekto napisat navod, ako to vsetko nainstalovat tak aby to slo? ja som v tomto lajk a ani netusim co s tym mam robit ... Ani neviem kde ten qlist.h a qarray.h pre ubuntu zohnat. DakujemThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Re: Hbasic 02.12.2006 | 14:08Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľFAKT v tejto oblasti potrebujem pomoct ... dva dni som hladal na nete ale nenasiel som, prosim. Surne!There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Re: Re: Hbasic 02.12.2006 | 15:52KiLo Debian stable Používateľa balicky qt a qt-dev uz mas nainstalovane, ako ti radili o dva prispevky vyssie?cat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
-
-
-
Re: Hbasic 02.12.2006 | 18:34Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľNainstaluj si (napr. pomocou upt) tieto balicky: kdelibs4-dev kdebase-dev
-
Re: Re: Hbasic 02.12.2006 | 18:37Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľtie mam na najnovsej verzii...There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Re: Hbasic 04.12.2006 | 09:40Kapo Debian PoužívateľDam ti este jednu moznost.. Skus vyskusat projekt Gambas, je to skoro to iste co Visual-Basic. Stranku nepamatam, vygoogli..
-
Re: Re: Re: Re: Hbasic 04.12.2006 | 16:59Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľs Gambasom som to skusal tiez... No vzdy som na hbasic aj kbasic aj vsetko ostatne skusal apt-get install a na gambas som to nevyskusal... :D teraz som skusil sudo apt-get install gambas, nainstalovalo bez chyb, krasne ide... Dakujem! :DThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
-
-