pc slovnik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: pc slovnik 07.12.2006 | 13:32--- Návštevníka o ake slovniky pre win sa jedna?
-
Re: Re: pc slovnik 07.12.2006 | 14:19mmatko Používateľsu to nejake lacnejsie softy, jeden z nich je z ediciie LACNE KNIHY - vo win slape bez problemov a na svoju cenu je fajn, len v emulatore nebezi, ako by mal - GUI nabehne, ale pri poziadavke na zobrazenie dialogoveho okna (ktore zobrazi prazdne) zamrzne (slovnik, nie system)... radsej by som nejaky pre linux, no v komercnej ponuke som nesiel zatial len jeden za viac ako 4 tis. Sk a to sa mi vyhodit nechce...
-
-
Re: pc slovnik 07.12.2006 | 14:29Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľJedine stardict. Je to na sourceforge.net, open source, bezi to pod linuxom aj pod windows uplne v pohode a mas k tomu kopec slovnikov (su aj na tej stranke, ceske su o kus vacsie ako slovenske)
-
Re: Re: pc slovnik 07.12.2006 | 14:38--- Návštevníkeste existuje peki http://pponec.net/peki/index_cs.htm treba k tomu rozbehat javu
-
Re: Re: Re: pc slovnik 07.12.2006 | 15:58mmatko PoužívateľOK, srdecna vdaka vsetkym
-
-
-