bios updater pre linux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:46Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľTeoreticky by mali ísť použiť windowsácke cez wine. Ale neriskoval by som to. Na router sa mi tak firmware podarilo updatnúť.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:46uid0 Debian Používateľja som este nepocul o flashovani biosu z nejakeho operacneho systemu (DOS do tejto kategorie nepocitam :))Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:48uid0 Debian Používateľze som sa najskor nespytal googlu :) ale aj tak je vacsia istota, ak ma flasher komplet pristup k hardware...Debian. apt-get into it…
-
Re: Re: Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:52Marián Sova Ubuntu 10.10 Používateľurčite. Ja by som to z win určite nerobil. A pre istotu ani z linuxu (ale tu by som sa tak nebál)Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Re: Re: Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 19:06WlaSaTy Návštevníkak pristupujeme k biosu ako k EEPROMke a zapneme overovanie, tak nevidim problem. teda za pouzitia programatora eeprom a zazalohovania povodneho biosu :) to by malo byt stabiln aj pod lunexom ...
-
-
-
-
Re: bios updater pre linux 16.12.2006 | 14:39Tomáš Lehocký Lubuntu PoužívateľZdravím aj mna by to zaujmalo - poradte niekto prosím nedalo by sa to riešiť nejakým "progrmátorom na rom a skryptom"??? tomolctomolc
-