bios updater pre linux
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:46
Marián Sova Ubuntu 10.10 Používateľ
Teoreticky by mali ísť použiť windowsácke cez wine. Ale neriskoval by som to. Na router sa mi tak firmware podarilo updatnúť.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk -
Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:46
uid0 Debian Používateľ
ja som este nepocul o flashovani biosu z nejakeho operacneho systemu (DOS do tejto kategorie nepocitam :))Debian. apt-get into it…-
Re: Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:48
uid0 Debian Používateľ
ze som sa najskor nespytal googlu :) ale aj tak je vacsia istota, ak ma flasher komplet pristup k hardware...Debian. apt-get into it…-
Re: Re: Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 18:52
Marián Sova Ubuntu 10.10 Používateľ
určite. Ja by som to z win určite nerobil. A pre istotu ani z linuxu (ale tu by som sa tak nebál)Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk-
Re: Re: Re: Re: bios updater pre linux 15.12.2006 | 19:06WlaSaTy Návštevníkak pristupujeme k biosu ako k EEPROMke a zapneme overovanie, tak nevidim problem. teda za pouzitia programatora eeprom a zazalohovania povodneho biosu :) to by malo byt stabiln aj pod lunexom ...
-
-
-
-
Re: bios updater pre linux 16.12.2006 | 14:39
Tomáš Lehocký Lubuntu Používateľ
Zdravím aj mna by to zaujmalo - poradte niekto prosím nedalo by sa to riešiť nejakým "progrmátorom na rom a skryptom"??? tomolctomolc
-