Tak ma napadlo, co pocuvaju pocitacovi maniaci ako vy :) ja som si vsimol, ze niesom jediny kto z tade pocuva punk ( uid0 :)). Viete zda sa mi ze hudba taka ako punk a zivot "za pocitacom" ku sebe nejdu. Tak napr. ja chodim obleceny akoze nasivky a tazke boty a vybijany opasok a tak, ale ked pridem domov je to ine, prezleciem sa do teplakov, poucim sa, idem na 3 hodinky na pocitac a idem vonku ( ked stiham ). Ale to velmi ku sebe nejde, myslim ten sposob zivota s pocitacmi. Aku hudbu pocuvate vy? Ovplyvnuje vas v niecom? Brani vam v niecom? Tato tema je otvorena a prijma akekolvek prispevky. S pozdravom dare_devil (__!__) Punk's not dead :D
There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
drstne, co ? :D
Mors omnia solvit, Cradle of filth,
CHoB....
Moje best kapelky su Iron Maiden, Hammerfall, Children of Bodom a cesky Arakain.
takto s odstupom casu mi to uz ani nedrazdi nervy :)
V zásadě jsem se odnaučil dělit hudbu na žánry, přijde mi to trapné. Hudba je jen dobrá a špatná.
Nejoblíbenější interpret je Arakain. Kvalitní kytarová hudba a texty v jazyku, kterému rozumím.
Dálší v žebříčku oblíbenosti jsou: Mettalica, Slayer, Exodus, System Of A Down, Mozart, Bach, Eric Clapton, Vladimír Mišík, Radim hladík,Christina Aguilera.
Vyborna tema. Ja tiez pocuvam punk resp. punkrock, hlavne slovensky ale mam rad aj tvrdsie veci napr. Sepultura, Slayer...
... a vobec si nemyslim ze punk a pocitace k sebe nejdu. Ved nakoniec punk a Linux maju jednu spolocnu myslienku - SLOBODA