racer neidu ine auta
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: racer neidu ine auta 18.12.2006 | 10:34Frantisek Klabzuba Debian Používateľgdb racer > run ... po pade vypise kde v zdrojaku je chyba, bude tam typujem nieco taketo ... nejaka_funkcia(&nieco); ... > print nieco -1 alebo > print nieco 0 A sme doma. Opis si cislo riadku, nazov zdrojaku a posli bug report.
-
Re: Re: racer neidu ine auta 18.12.2006 | 12:24warior Návštevník(gdb) run Starting program: No executable file specified. Use the "file" or "exec-file" command. (gdb) file racer "/usr/local/bin/racer": not in executable format: File format not recognized (gdb) file No executable file now. No symbol file now. (gdb) exec-file No executable file now. (gdb) exec-file racer "/usr/local/bin/racer": not in executable format: File format not recognized (gdb) file racer "/usr/local/bin/racer": not in executable format: File format not recognized neide ani toto, ja sa ztoho asi zlamim
-
Re: Re: Re: racer neidu ine auta 18.12.2006 | 17:25Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľPozrel som si ten racer, je to std. elf binarka, neviem preco ti to nejde takze uz ti zostava len kontaktovat vyrobcu tej binarky.
-
Re: Re: Re: Re: racer neidu ine auta 18.12.2006 | 18:23Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľNo skusal som stiahnut ale na rapid share je blba kvota takze sa mi nepodarilo stiahnut zdrojaky aj data a navyse nieje to GPL takze dlabem na to.
-
Re: Re: Re: Re: Re: racer neidu ine auta 19.12.2006 | 12:31MAdMAx Návštevníkracer je GPL ake len do verzie 0.5.0 potom zdrojaky autor uzavrel koli vykradaniu. Na domovskej stranke je ale binarka 0.5.2 tu mam doma a auta v nej fachaju skoro vsetky - apropo ked stahujes auto checkni si verziu pod ktoru pojde minimalne... Inak ja mam racera v home adresari skus to tak lebo inak mi to trosku haluzilo ale neviem uz co konkretne - je to uz davno
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: racer neidu ine auta 19.12.2006 | 14:19Frantisek Klabzuba Debian Používateľ"uzavrel koli vykradaniu" to je dobra blbost, neni to predsa zmysel gpl dat zdrojak volne k dispozicii?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: racer neidu ine auta 19.12.2006 | 15:01MAdMAx NávštevníkKed vezmes kod pod GPL a strcis si ho do svojej APP ktora pod GPL nieje a autor povodneho kodu s tym vyslovne nesuhlasi tak si prave vykradol jeho kod... A pisem len to co som sa docital s tym dovodom preco kod uzavrel...
-
-
-
-
-
-
-
Re: racer neidu ine auta 05.02.2007 | 23:09vird Návštevníkja to neviem vypnut :D ale vazne to neviem. poradte na mpristas(zav.)centrum.sk
-