Ubuntu - posun obrazu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ubuntu - posun obrazu 23.12.2006 | 10:09meno Návštevníkpozri do /etc/X11/xorg.conf ci nieje pouzity ovladac vesa, zrejme bude, budes musiet pouzit drivre pre tvoje ati... ubuntu nepouzivam tak ti viac nepoviem, mozes skusit na Stanislavovu prirucku pre zacinajucich ci tam neco nepopisal o tom ale neviem, necital som, niekde tu na nu bude aj odkaz..........#@%
-
Re: Re: Ubuntu - posun obrazu 23.12.2006 | 10:15b0baz Ubuntu 6.10 PoužívateľChlape, díky moc som rád že si mi tak rýchlo odpísal. Problém bude určite tam, pretože ten obraz je taký "lenivý". Ešte raz díky. Ak bude mať ešte niekto nejaké tipy tak sem s nimi hoši.
-
Re: Re: Re: Ubuntu - posun obrazu 23.12.2006 | 10:21b0baz Ubuntu 6.10 PoužívateľSection "Device" Identifier "Generic Video Card" Driver "vesa" BusID "PCI:2:0:0"
-
Re: Re: Re: Re: Ubuntu - posun obrazu 23.12.2006 | 14:02123 Návštevníknainstaluj si ovladac na ATI podla tohoto: http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=4153 alebo http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Edgy_Installation_Guide overis ci je to spravne nainstalovane prikazom $fglrxinfo malo by sa vypisat nieco taketo: display: :0.0 screen: 0 OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc. OpenGL renderer string: RADEON 9600 Generic OpenGL version string: 2.0.6011 (8.28.8)
-
-
-
-
Re: Ubuntu - posun obrazu 23.12.2006 | 12:23fathum Návštevníkmam nvidiu, cize neviem presne, ...no toto iste mi robi, kym si nenainstalujem driver nvidia-glx z repozitarov, cize skus pohladat driver pre tvoju ati, instalni .....potom mozno nejake zmeny v xorg.conf configuraku, ako tu uz bolo spomenute a malo by ti to ist
-
Re: Re: Ubuntu - posun obrazu 23.12.2006 | 16:37b0baz Ubuntu 6.10 PoužívateľChlapi, chcem sa vam vsetkym podakovat, zachranili ste mi zivot a som nenormalne stastny ze ste mi pomohli. Vsetko mi pomohlo a Ubuntu mi slape ako hodinky, hlavne tie linky co si mi poskytol bo bez toho by som nemal sancu. Vyriesil si mi dalsie otazky co som sa chcel opytat, velka vdaka !!! Som velmi rad ze som presiel na Linux, pretoze to ozaj stoji za to, este raz vdaka a Stastne a vesele Vianoce prajem !!! ahojte
-
-