Gnome windows transparency
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Gnome windows transparency 30.12.2006 | 12:35Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorcez beryl/compiz :). Napis aku mas distribuciu, hodim ti navod ako na to.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Gnome windows transparency 30.12.2006 | 12:41DeOr Ubuntu PoužívateľNie nie, Beryl ani Kompiz nechcem pretoze mam slabsi stroj a len samotne Xgl mi zere 40% procesora
-
Re: Re: Re: Gnome windows transparency 30.12.2006 | 12:47Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorno inac to nejde nastavit... Este Enlightenment17 by to vedel... inac mi fakt nic ine nenapada (ja to riesim cez Xgl...).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Gnome windows transparency 01.01.2007 | 20:38Xen0l Návštevníktomas ja mam kubuntu 6.06.1 a ATI 9600 Pro a cel by som navod som to skusal ale beryl mi dost sekal a nezobrazoval spravne a Compiz sa mi uz nahodit nepodarilo
-
-
-
-