Neviem ale ja by som si sprial povedat nejake pozmenujuce navrhy na zlepsenie a zkvalitnenie tohto fora. vypisem to v bodoch a ziadam vas co si o tom myslite.
1.) by som navrhoval zmenit kompletne vzhlad celeho portalu
2.) mala by sa vytvorit samostatna stranka na ktorej budu clanky, serialy, otazky novacikov a z nej link na forum
3.) vytvorit depozitare pre najpouzivanejsie distribucie aspon s balikmi ako kodeky a zakladne balicky od programov co sa denno-denne pouzivaju
4.) viem ze sa to neda kazdy den ale snazit sa pisat nove clanky, prispevky priamo od adminov (ked nie kazdy den aspon raz-dvakrat do tyzdna), tym uzivatelia zistia ze stranka je dobre aktualizovana a bude narast uzivatelov , pripadne spravit konkurz na redaktorov, ktori sa o danu obalst zaujimaju a dohodnut sa s nimi)
5.) mat linky na najpopularnejsie distra a ich stranky odkial sa daju stiahnut a pripadne nejake distra hostovat (napr SLAX ako liveCD)
6.) novy e-casopis o linuxe a o UNIXE ako-takom vobec (by bolo uskutocnene vyberove konanie na redaktorov a autorov clankov, ktori by to robili dobrovolne alebo maximalne za nejake volne miesto na FTP servery, kde by si momhli uplodovat co potrebuju :) )
toto su moje navrhy ako viac zkvalitnit, zefektivnit a hlavne zkvalitnit kedze tento prispevok je pisany o 5:18am 1.1.2007 a poriadne autor nespal poslednych 24 hodin ziadam, aby preklepy, formmulvoanie textu a niektore napady boli brane s pochopenim
screenshot , len smutne je, ze na toto musi byt clovek prihlaseny ... zeby chaba ochrana?
Okrem toho sa mi zdá, že pri príspevkoch je síce uvedený deň, mesiac a presný čas odoslania, ale chýba tam rok. Aj keď neviem, či má zmysel uvádzať ho tam.