Vypnut GNOME austart programu cez KDE
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Vypnut GNOME austart programu cez KDE 04.01.2007 | 09:45Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľ*Pripomienka: ten program je automaticky spustany iba v GNOMEThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Vypnut GNOME austart programu cez KDE 04.01.2007 | 10:35WlaSaTy Návštevníksice netusim ako je to riesene v tvojej distribucii, ale u mna je to v ~/.config/autostart/beryl-manager.desktop.
-
Re: Re: Vypnut GNOME austart programu cez KDE 04.01.2007 | 11:00Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľNo to si mi pomohol, diky velmi !!! :))) Inac, beryl je dobra vec, len ho treba vediet nastavit, mne osobne na 256MB ram ide vsetko okej, len nemam vsetky efekty, no ale to co mi zahltilo Xko bolo Blur Effect ... Mnoho zdaruThere is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Re: Re: Vypnut GNOME austart programu cez KDE 04.01.2007 | 12:07WlaSaTy Návštevníknz, ak ti ten beryl vyhovuje ... ale zaujimalo by ma aky budes mat nazor na beryl pri serioznej niekolko hodinovej praci. pozerat na trasuce sa okna ktorym je zima asi nie je moc vhodne, aj ked im mozes podkurit.
-
Re: Re: Re: Re: Vypnut GNOME austart programu cez 04.01.2007 | 12:35Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľNo v podstate serioznu niekolko hodinovu pracu mam dost casto, ked programujem weby a potrebujem sa stm pohrat ... Ale tak, ja si potrpim na vzhlad... Som skor grafickejsi typ a zatial som s berylom problem nemal, teda myslim taky problem zeby ma znervoznoval a tak :)There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
-
-
-